bebe de 9 luni nu mai mananca dupa un tratament cu polidin

64 comentarii 1 2 3
0
15-11-2009, ora 13:57
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
eh şi eu cunosc o serie de persoane care de exemplu fumează în timpul sarcinii mult şi copiii lor sunt sănătoşi, dar şi invers. asta ar însemna "fumaţi în timpul sarcinii şi e totul în regulă?"...
e vorba şi de predispoziţia fiecăruia la alergii şi alte reacţii... aţi avut un copil norocos. cunosc şi cazuri nenorocoase- copii cu intoleranţă la lactoză, alergii severe, chiar diabet zaharat tip 1- cel dependent de insulină. de la ce credeţi că provin toate cazurile de copii de 12-15 ani la care este total distrus pancreasul? nu credeţi că cercetătorii s-au apucat să cerceteze ce fel de cauză externă sau internă distruge celulele pancreaasului aşa de devreme? şi au găsit şi ei răspuns: unele antigene din laptele de vacă. doar pentru că e recent descoperit şi nu se întâmplă la toată lumea nu înseamnă că nu e adevărat. evident sunt o serie de factori. dar de ce să adaugi riscuri în plus?

eh şi noi am comunicat între noi- fiecare a adus argumente cât de valide s-a putut pentru punctul lui de vedere. dar am fost în dezacord. şi nu resping homeopatia, dar nu cred că trebuie aruncate la gunoi toate medicamentele- mai ales cele categoric necesare unui copil sub 2 ani- vitamina d pentru prevenirea rahitismului etc- şi am văzut copii deformaţi şi bolnavi de la neluarea acestui tratament. din păcate nu suntem california să avem expunere crescută la soare şi să ne facem astfel profilaxia.
0
18-12-2009, ora 08:55
ancutza_luana
Nu este medic/terapeut
ancutza_luana
da
cred ce spune scarface.am trecut si eu cu fetita prin destule si am ajuns la concluzia ca medicul de familie vrea doar sa faca impresia de medic bun.fetita mea are 5 ani jumate si a luat antibiotice vrute si nevrute.am ajuns sa ne tratam numai internate in spital.acuma e racita iar si nu stiu ce pot sa-i dau sa nu ajungem in spital.daca poti sa-mi dai scarface un sfat i-ti multumesc mult
0
18-12-2009, ora 10:45
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Buna Ancutza, pe scarface nu il mai gasesti pe acest forum.Daca vrei sa il contactezi iti trimit adresa forumului pe care activeaza el acum, prin mesaj privat.Dai click pe modificati profilul dvs si gasesti mesajul meu acolo ! Si opriti-va din tratamentele cu antibiotice, mai ales la copii, le scade imunitatea si mai mult si incercati sa-i alimentati cat mai sanatos !!
" Sanatatea e o comoara pe care putini stiu s-o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea ! " - Hipocrate
0
29-12-2009, ora 20:12
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
ah nici mie nu-mi place sa dau fetitei antibiotice tot timpul pentru amigdalita. dar o cred pe asta cu laptele praf, pentru ca ea s-a imbolnavit tare de la laptele de vaca si ii era foarte foarte rau, nu ii dadeam decat asta ca m-am gandit ca e natural plus laptic de la san... si a facut o intoleranta severa la lactoza... acum ii dau formula hipoalergica si ii merge perfect, nu a mai avut nimic. in plus nu i-a mai iesit anemie la analize... si nu pot decat sa ma bucur. mi-a zis oricum doctorul ca pot dupa varsta de un an sa incerc sa ii dau lapte iar, poate ii mai trece intoleranta... dar nu pana atunci
Adaugă un comentariu / răspuns
64 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea irațională a antibioticelor și răspândirea Stafilococului auriu meticilinorezistent
  • Celulele imune pot proteja împotriva infecției cu stafilococ
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • De ce vaccinurile antistafilococice nu funcționează la oameni?
  • Extractul din coajă de rodie luptă împotriva infecțiilor pielii
  •