Bebe de 3 luni si o saptamana

06-02-2018
Lorena1988
Nu este medic/terapeut
Lorena1988
Bună ziua..am si eu un bebe de 3 luni si o saptamana iar la nastere cântarea 3, 500 si 50 cm.Acum la 3 luni are 6, 500 g si 68 cm..e normal sa creasca asa mult?l-am alaptat exclusiv până acum 2 saptamani, dar acum suntem pe Aptamil pentru ca eu nu mai am lapte...e normal sa creasca asa mult in înălțime? tin sa mentionez ca eu nu sunt foarte înaltă am 1, 70 cm dar sotul meu are 1.94cm..dr pediatra imi zice ca e totul foarte bine si ca nu trebuie sa am motive de îngrijorare.. multumesc
1 comentarii
1
06-02-2018, ora 16:42
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Intr-adevar baietelul Dvs. depaseste limita superioara normala a curbei de crestere a taliei, incadrandu-se intre limitele normale la greutate. Dar avand un tata atat de inalt este o explicatie, asa ca... nu va ingrijorati, conform sfatului M.F. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inaltimea bebelusului
  •