Bebe de 3 luni si o saptamana
Bună ziua..am si eu un bebe de 3 luni si o saptamana iar la nastere cântarea 3, 500 si 50 cm.Acum la 3 luni are 6, 500 g si 68 cm..e normal sa creasca asa mult?l-am alaptat exclusiv până acum 2 saptamani, dar acum suntem pe Aptamil pentru ca eu nu mai am lapte...e normal sa creasca asa mult in înălțime? tin sa mentionez ca eu nu sunt foarte înaltă am 1, 70 cm dar sotul meu are 1.94cm..dr pediatra imi zice ca e totul foarte bine si ca nu trebuie sa am motive de îngrijorare.. multumesc
1 comentarii
Buna ziua
Intr-adevar baietelul Dvs. depaseste limita superioara normala a curbei de crestere a taliei, incadrandu-se intre limitele normale la greutate. Dar avand un tata atat de inalt este o explicatie, asa ca... nu va ingrijorati, conform sfatului M.F. Sanatate !
Intr-adevar baietelul Dvs. depaseste limita superioara normala a curbei de crestere a taliei, incadrandu-se intre limitele normale la greutate. Dar avand un tata atat de inalt este o explicatie, asa ca... nu va ingrijorati, conform sfatului M.F. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2E normala lungimea copilului meu?
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 1Greutatea si înălțimea bebelusului de 6 luni
- 0Înălțimea bebelușului la 6luni
Mai multe informații despre: Inaltimea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: