bebe 9zile

04-01-2012
veronicacuzma
Nu este medic/terapeut
veronicacuzma
buna seara!am nascut pe 26 dec prin cezariana.alaptez dar bebe nu se satura, laptele matern este prea slab, am cumparat lapte praf si nu stiu ce sa fac, sa ii dau sau nu, multi imi spun ca nu e bine sa ii dau.ce sa fac ?este bine sa ii dau mancare?multumesc
1 comentarii
0
04-01-2012, ora 19:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu te uita la ce spun altii, daca copilul nu se satura, ai lapte insuficient, suplimenteaza-i alimentatia cu lapte praf ; acesta e facut pentru bebelusi ce nu au la dispozitie indeajuns lapte matern.Mergi cu copilul la medicul de familie sa-l cantareasca si arata-i si ce lapte praf ai cumparat.Sub nici o forma sa nu-i dai de mancare altceva decat lapte ; e foarte mic si nu poate manca deocamdata decat lapte ; de la 4 luni ai sa incepi sa-i introduci in hrana si alte alimente. Sa-ti cumperi o carte despre sugari, despre alimentatia lor si sa citesti daca nu ai pe nimeni cu experienta intr-ale cresterii copiilor care sa te ajute. Sau mai informeaza-te la noi sau pe net.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul