bazinet dublu copil 7 ani
Buna ziua, sunt mama unui baietel de 7 ani si la un examen medical s-a descoperit intamplator ca ar avea bazinet dublu. Medicul mi-a spus ca nu e nimic, dar eu am citit ca e vorba de o malformatie.Va rog sa-mi spuneti daca de aici ar putea genera anumite boli de rinichi si ce as putea sa fac sa evit acest lucru si daca este periculos acest diagnostic. Mentionez ca nu a avut niciodata o infectie urinara.Va multumesc mult si apreciez ce ne ajutati atat de mult. Dumnezeu sa va dea sanatate asa cum daruiti si dvs.
2 comentarii
Buna ziua,
De multe ori duplicatia bazinetala se insoteste si de duplicatie ureterala. Ar trebui urmarit si investigat un eventual reflux vezico-ureteral, aceasta fiind cea mai frecventa complicatie a malformatiei. Clinic copilul acuza dureri in zona lombara la mictiune.
Faptul ca nu a avut niciodata infectie urinara pledeaza pentru benignitatea situatiei, adica nu aveti motive de ingrijorare.
Numai bine.
De multe ori duplicatia bazinetala se insoteste si de duplicatie ureterala. Ar trebui urmarit si investigat un eventual reflux vezico-ureteral, aceasta fiind cea mai frecventa complicatie a malformatiei. Clinic copilul acuza dureri in zona lombara la mictiune.
Faptul ca nu a avut niciodata infectie urinara pledeaza pentru benignitatea situatiei, adica nu aveti motive de ingrijorare.
Numai bine.
Va multumesc din suflet pentru explicatii si recomandari.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)