B-eurile injectabile sunt bune pt schizofrenie? Ingrasa?
Buna ziua!
B-urile sunt bune pentru schizfrenie, cele injectabile? Ingrasa?
B-urile sunt bune pentru schizfrenie, cele injectabile? Ingrasa?
6 comentarii
Buna ziua
Marea majoritate a vitaminelor îngrașe.Nu am.citit ca vitaminele sa aibă un rol benefic în schizofrenie
Marea majoritate a vitaminelor îngrașe.Nu am.citit ca vitaminele sa aibă un rol benefic în schizofrenie
Pe un site strain specializat in schizofrenie scrie ca s-a demonstrat ca vitaminele B ajuta la creier si implicit la schizofrenie.Pe langa asta mai ajuta colina, Omega 3, sarcosina, multivitaminele de calitate+SPORT minim 30 min in fiecare zi.
Oare cum psihiatrii nostri nu stiu chiar nimic?Cand am zis ca sunt in urma foarte mult fata de U.S.A si Vestul Europei am avut dreptate..
Oare cum psihiatrii nostri nu stiu chiar nimic?Cand am zis ca sunt in urma foarte mult fata de U.S.A si Vestul Europei am avut dreptate..
Da, ai dreptate Vernusio..asa este..stiu ca unele poate ingrasa dar sunt benefice. LA NOI NU SE FACE NIMIC IN PRIVINTA MEDICINEI PSIHIATRICE!!!
Aveti perfecta dreptate nu se face nimic nu se investește în cercetare pe partea de psihiatrie
Mentat de la Himalaya am.inteles ca e f bun tonic cerebral care luat pe termen lung ajuta si la.probleme psihice. Este natural, il puteti incerca fara probleme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Vitaminele din Complexul B ajuta la depresie/anxietate?
- 1Complex de vitamine B.Pot lua?
- 2Vitaminele B si in general vitaminele ingrasa?
- 1BIOTINA
- 1Vitaminele b complex +magneziu
- 1Cât durează o cura de magneziu+ b complex?Și cat ajuta?
Mai multe informații despre: vitaminele B
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: