Auz diminuat
Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dumneavoastra, sunt in UK si medicii de-aici nu mi-au rezolvat problema de 3 sapt. Acum 3 sapt am fost foarte ametita si m-am dus la medic, mi-a luat probe de sange pt hemoglobina.Ziua urmatoare imi simteam ureche dreapta infundata, ca si cand aveam un dop de ceara, m-am dus la medic(de familie) si mi-a zis ca am o infectie in ureche si mi-a dat amoxacilina, am luat 10 zile si in ultima zi de tratament am ajuns la urgente pt ca nu mai auzeam deloc cu urechea drepta, doar un suierat constant.La urgente m-a consultat tot un medic de familie si mi-a zis ca e infectie si ca inauntru e rosu si iritat, mi-a dat Otomize-picaturi de urechi cu antibiotic de 3 ori pe zi si Co-amoxiclav(amoxacilina 500+acid clavulanic 125) tot de 3 ori pe zi si NIMIC, daca imi acopar urechea stanga nu aud nimic cu dreapta.In plus dupa ambele urechi mi-a iesit pete rosii care supureaza.Nu mai stiu ce sa fac.
4 comentarii
Probabil nu raspundeti la oxa.(si luati degeaba) plus, posibil ati facut si o reactie adversa(alergie)la antibiotic. Trebuia facuta o antibiograma si stabilita natura infectiei. Incercati un antibiotic din alta clasa(nu cea a penicilinelor), ca de ex. macrolide(klacid...dar nu mai mult de 5 zile), cefalosporine( eficef...), etc...
este o urgenta medicala
care trebuei rezolvata la un medic ORL
nicidecum la alte specialitati
sau te trimit la ORL
sau mergi in spital unde au linie de garda ORL
sau platesti o consultatie ORL lacab privat
sau te intorci in tara si rezolvi problema
care trebuei rezolvata la un medic ORL
nicidecum la alte specialitati
sau te trimit la ORL
sau mergi in spital unde au linie de garda ORL
sau platesti o consultatie ORL lacab privat
sau te intorci in tara si rezolvi problema
am sunat azi dimineata la medicul de familie pt o programare la ORL si mi-a zis ca timpul de asteptare este de 30 zile, credeti ca ar trebui sa mai iau antibioticul ramas sau sa ma duc la o clinica privatata?Am citit pe internet ca pierderea auzului poate fi si din cauza Sclerozei subarticulare cu care am fost diagnostigata in urma cu 8 luni, este posibil?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Simptome la ureche - nu cunoastem boala
- 4diagnostic?
- 4Ureche cu probleme
- 7Ajutor! Imi sangereaza urechea
- 5diagnosticata acum 2 sapt cu otita medie
- 5cos in ureche spart.. si de 2 zile imi curge sange
- 3infectie ureche?
- 5Intepaturi intense ureche, gat, maxilar
- 4infectie la urechea dreapta, care tot apare si tot dispare
- 6punguta cu puroi sau ceva lichid dupa ureche
- 6Scurgeri ureche dupa operatie de polipi
- 4am mancarimi foare rau in urechi
- 5secretie lichid plus sange in ureche
- 6o afectiune a aparut in urma cu 12 ani.. tinitus?!
- 3scurgere la ureche fara durere, dar urat mirositoare; acum ma doare
- 0pansament pt infectie ureche
- 1timpan perforat
- 1otita cronica
- 7Infectie ureche dreapta
Mai multe informații despre: Infectiile urechii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: