Astigmatism miopic compus
Buna ziua!
Am un astigmatism miopic compus : OS -0.75 SFERA ; -1 CILINDRU
OD -0.75 SFERA ; -1 CILINDRU
As dori sa cunosc ce marci de lentile sunt recomadate.
Mentionez ca doresc un antireflex bun, precum si un filtru de calculator bun ( 10 ore pe zi petrecute in fata calculatorului)
Intrucat doresc achizitionarea unor rame fara cadru, am inteles ca sunt recomandate decat lentilele din policarbonat.
Essilor - imi depasesc bugetul, Hoya mi s a spus ca nu fac filtru de calculator. Am mai auzit de varianta RHINE. - mai accesibila..As dori sa stiu cat de performante sunt lentilele RHINE in comparatie cu celelalte, si daca se merita si este justificata economia.
Multumesc!
Am un astigmatism miopic compus : OS -0.75 SFERA ; -1 CILINDRU
OD -0.75 SFERA ; -1 CILINDRU
As dori sa cunosc ce marci de lentile sunt recomadate.
Mentionez ca doresc un antireflex bun, precum si un filtru de calculator bun ( 10 ore pe zi petrecute in fata calculatorului)
Intrucat doresc achizitionarea unor rame fara cadru, am inteles ca sunt recomandate decat lentilele din policarbonat.
Essilor - imi depasesc bugetul, Hoya mi s a spus ca nu fac filtru de calculator. Am mai auzit de varianta RHINE. - mai accesibila..As dori sa stiu cat de performante sunt lentilele RHINE in comparatie cu celelalte, si daca se merita si este justificata economia.
Multumesc!
2 comentarii
Buna dimineata! Eu am citit despre lentilele Rhein... Sincer, nu le cunosc. Par bune... O zi buna
multumesc! astept in continuare opinii :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0strabism cu hipermetropie si astigmatism
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 4Miopia si astigmatism
- 6astigmatism
- 9miopie forte OD
- 0astigmatismul la trei ani
- 1ochelari cu cilindru sau sfera?
- 3Astigmatism hipermetropic
- 1Intrebare, astigmatism
- 2Nistagmus congenital, hipermetropie, astigmatism
- 4Lentile de contact
- 3Astigmatismul poate fii vindecat
- 0Operatie Astigmatism cu Lasik
- 0Operatie pt astigmatism cu PRK Lasek
- 0Astigmatism - in anumite unghiuri vad perfect, iar in anumite nu, trebuie sa ma fortez
- 2Problema cu noua pereche de ochelari
- 1Opinii pentru ochelari
- 1Astigmatism și miopie copil de 6 ani
Mai multe informații despre: Astigmatismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: