Astigmatism hipermetropic compus cu ampliopie forte
Buna ziua,
Am 23 de ani si am fost diagnosticata cu astigmatism hipermetropic compus cu ampliopie forte OD cu usoare corectari la o dioptrie de peste 8.
As vrea sa aflu si parerea dumneavoastra, daca este operabil sau nu
Multumesc
Am 23 de ani si am fost diagnosticata cu astigmatism hipermetropic compus cu ampliopie forte OD cu usoare corectari la o dioptrie de peste 8.
As vrea sa aflu si parerea dumneavoastra, daca este operabil sau nu
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua! Puteti face o corectie chirurgicala prin chirurgie refractiva( la aceasta valoare a viciului de refractie, se prefera inlocuirea cristalinului cu o lentila de camera posterioara- IOL -CP ), dar ambliopia va avea aceeasi valoare. Pentru a imbunatati acuitatea vizuala, va recomand si un tratament de dezambliopizare cu ocluzia ochiului bun -2h pe zi, timp de 6 luni activitati de aproape ( citit, calculator) in aceste 2 ore si exercitii de tip invatare perceptuala( Vezi tehnica Neurovision), cel putin 30 de exercitii. Numai bine
Buna ziua. Daca nu e foarte mare deranj, as vrea sa stiu ce se va remedia prin aceasta interventie chirurgicala, ce presupune si care ar fi costurile. Exercitiile de care mi-ati spus le-am facut in urma cu aproximativ 4 ani de zile, fara rezultat. Am purtat si lentila de corectie impreuna cu ochelari de vedere si nici asa nu au fost rezultate. Daca imi scrieti o adresa de email, va pot trimite diagnosticul complet, cu toate datele. Va multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intrebare despre astigmatism hipermetropic
- 3Astigmatism hipermetropic compus - Strabism convergent
- 7astigmatism hipermetropic
- 2astigmatism hipermetropic la fetita de 5 ani
- 2astigmatism hipermetropic +1
- 0Astigmatism hipermetropic compus
- 0hipermetropie
- 0Astigmatism hipermetropic
- 0scaderea treptata a vederii la copil de 10 ani
- 3Astigmatism hipermetropic
- 2Astigmatism Hipermetropic Compus