asmul bronsic

Buna, am un fiu de 11 ani in urma cu 2 ani a facut pneumonie de atunci sufera de asmul bronsic. am facut testul ALERGOLOGIC si este alergic, la indrumare Dn doctor acum o saptamana a inceput un vaccin cu PURETHAL nu am gasit nimic pe internet care sa-mi confirme spusele dinsei si anume ca dupa 5 ani de tratament se vindeca VA ROG ASTEPT RASPUNS
1 comentarii

Am un baietel de 3 ani si 10 luni, a fost diagnosticat cu astm bronsic alergic si infectios.Mi s-a recomandat singuler de 4 mg, flixotaid 125mg si septhilin, medicatia recomandata de la DR.PROFESOR.Baietelul nu se simte bine, acum a inceput sa tuseasca cu tuse seaca, nustiu daca medicatia este corespunzatoare!
ESTE alergic la [D.pteronyssinus, D.farinae, praf de casa, epiteliu pisica, caine, cal, polen...unele alimente:LAPTE, ALBUS DE OU ALUNE MIGDALE, ].Am evitat alimentele, dar praful cat am putut..Nustiu ce sa mai fac!!!As dori mai multe indicati..
ESTE alergic la [D.pteronyssinus, D.farinae, praf de casa, epiteliu pisica, caine, cal, polen...unele alimente:LAPTE, ALBUS DE OU ALUNE MIGDALE, ].Am evitat alimentele, dar praful cat am putut..Nustiu ce sa mai fac!!!As dori mai multe indicati..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 3Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii