ASLO mărit. Mucozitati frecvente
Bună seara! Am un băiețel de 10 ani, iar în urma efectuării analizelor a ieșit la exudatele faringiene și nazale ca are streptococ beta hemolitic tip A și stafilococ aureus, iar ASLO în luna iulie era 200, la o săptămână am repetat la alt laborator și a ieșit 400, iar zilele trecute, când am repetat din nou analizele, valoarea ASLO 1183 (încă nu am primit rezultatele la exudat ele faringiene și nazale). Nu înțeleg care au fost cauzele de s-a mărit atât de mult valoarea, în condițiile în care am urmat un tratament de o luna cu biomicin forte de la Fares și aerosoli cu uleiuri esențiale de biomicin și te tree. Menționez ca băiatul răcește f rar, dacă face febra o data pe an și atunci nu depășește 38.5, dar singurul lucru care ma deranjează este volumul f mare de mucozitati pe care nu le poate sufla, le simte în cerul gurii și le trage. Va rog mult sa ma ajutați cu un sfat, cum pot scădea valoarea ASLO și cum poate scăpa de acele secretii. Va mulțumesc mult!
2 comentarii
Normal ca a crescut daca folosesti leacuri babesti si plante. Ori de pasti din gradina ori de bei ceai e cam acelasi lucru...
Cu streptococul nu e de glumit, nepoata mea a facut reumatism articular de la acesta bacterie nemernica. Asta e o bacterie si se trateaza cu antibiotice nu cu ierburi de pe campie...
Pe foaia cu rezultatul aveti si antibioticele la care e sensibil, sigurul nu scrie nimic de biomicin ( o porcarie )...
Ganditi-va simplu, de cand s-a inventat penicilina, rata mortalitati a scazut spre 0, in 1800 se murea de la o amigdalita, daca e asa de buna iarba/plantele si ceaiurile, de ce atunci mureau pe capete ?
Nu am vrut sa fiu ironic, dar de la a nu i da unui copil antibiotic pt "muci" s-a ajuns la astfel de cazuri... bacteria se trateaza cu antibiotic, nu sunt medic, n am nicio treaba, dar imi pare rau de fiul dumneavoastra.
Cu streptococul nu e de glumit, nepoata mea a facut reumatism articular de la acesta bacterie nemernica. Asta e o bacterie si se trateaza cu antibiotice nu cu ierburi de pe campie...
Pe foaia cu rezultatul aveti si antibioticele la care e sensibil, sigurul nu scrie nimic de biomicin ( o porcarie )...
Ganditi-va simplu, de cand s-a inventat penicilina, rata mortalitati a scazut spre 0, in 1800 se murea de la o amigdalita, daca e asa de buna iarba/plantele si ceaiurile, de ce atunci mureau pe capete ?
Nu am vrut sa fiu ironic, dar de la a nu i da unui copil antibiotic pt "muci" s-a ajuns la astfel de cazuri... bacteria se trateaza cu antibiotic, nu sunt medic, n am nicio treaba, dar imi pare rau de fiul dumneavoastra.
Bună ziua! Vă recomand să mergeți la medicul de familie cu toate analizele recente ale copilului, pentru consult și tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3A.S.L.O.-pozitiv
- 3aslo mare
- 2aslo marit + cazeum
- 5ASLO
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 3aslo 400
- 34STREPTOCOCCINUM - remediu valoros contra ASLO marit
- 4ASLO-800
- 3vsh mare aslo mic
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 4Aslo marit!
- 3infectie cu streptococ beta hemolitia si ASLO marit
- 4referito ASLO pentru un baietel de 11 ani
- 0Aslo 1220
- 3Aslo mare
- 0ASLO marit
- 6ASLO prea mare