as putea afla mai multe?

11-09-2009
mihaelan.
Nu este medic/terapeut
mihaelan.
tatal meu a fost diagnosticat cu dermatita tumorala, toti medicii dermatologi care l-au investigat au dat din umeri nu vreau sa invinovatesc pe nimeni, imi doresc sa stiu doar atat chiar nu se mai poate face nimic?Boala e intr-un stadiu destul de avansat, am cautat pe internet dar nu am gasit nimic legat de aceasta boala si mai ales de cum se manifesta.E cineva care ma poate ajuta cu un sfat sau ceva?Va rog...
1 comentarii
0
11-09-2009, ora 11:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experiena ca Dr. Jurj (drjurj.ro). Probelemele de piele nu pot fi vindecate oricum de dermatologi chiar atunci cand se straduiesc caci cauza bolii nu este in piele.

Homeopatia cunoaste atat cauzele cat si remedii necesare vindecarii la astfel de tumori si daca te uiti la video-ul de pa pagina dr. Jurj o sa vezi ce minuni poate face homeopatia.
Medici buni gasesti in Bucuresti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Ploiesti si alte orase.
Am publicat pe aici o lista cu cateva nume, o repet aici:

Va recomand de ex. pe Dr. Gheorghe Jurj in Timisoara, Dr. Pavel Chirila in Bucuresti (Clinica Christiana), Dr. Sorina Soescu in Constanta, Dr. Sorin Cadar in Pitesti, Dr. Adrian Alecu in Tg. Mures.

Adresele le gasiti in internet si cartea aurie.
CENTRUL CHRISTIANA MEDICINA SOCIALA
Sos. Pantelimon, nr.27, sector 2,
Tel.: 252 78 55, Fax: 252 59 28 Bucuresti

Alti medici homeopati exceptionali:
Dr Doina Pavlovschi, Dr Secil Omer, Dr Marius Radu, Dr Catalin Sararu, Dr Cati Floroiu.

Paralel cu tratamentu homeopat sau oricum iti recomand o terapie locala extrem de simpla dar extrem de eficienta si care functioneaza excelent la astfel de tumori la piele indiferent de cauza lor, mai ales la tumori de piele.

Terapia aceasta locala o gasesti descrisa in cartea pe care o gasesti la linkul de mai jos cu numele "Puterea de vindecare a luminii soarelui" la capitolul
" Remediu simplu pt. cancerul de piele şi bube de piele : lumină concentrată cu o lupă"

www.leacuri.net/index-Dateien/heliopatie.htm

Si daca intelegi CINE a scris de fapt aceasta carte o sa intelegi si de ce TREBUIE sa functioneze iar in carte scrie si pe ce principiu functioneaza aceste remedii.

Toate remediile din cartea de mai sus le folosesc de ani de zile cu mare succes, asa ca poti sa ai incredere in acel remediu DAR TREBUIE SA FACI EXACT ASA CUM SCRIE, cu carpa de in si cu apa insorota si nu ai voie sa ti lupa prea mult in acelasi loc !

In plus poti face si apa insorita pt. baut zilnic paralel cu chestia cu lupa aplicata local care este descrisa la un alt capitol in carte.

Atat apa insorita cat si chestia cu lupa se pot face NUMAI CAND SOARELE nu este acoperit de nori si cat este la un unghi mai mare de 45 de grade cu orizontul si acest lucru se poate face deci pana pe la inceputul lui decembrie caci dupa aceea soarele nu se mai ridica mai mult de 45 de grade nici macar la amiaza.
Deci ar trebui inceput acum si mai sunt max. 3 luni in care se poate face asta in jur de amiaza.

Succes si insanatosire indiferent ce face !

Tine cont ca ai primit cele mai bune sfaturi care exista, restul depinde numai de voi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.