Arsuri la stomac
buna seara am 43 ani si am mai mereu arsuri mai ales seara dupa ce mananc. ultima masa ora 19 de obicei mananc cam multisor
ce tratament sa urmez. am facut tratament cu omeran 2 pe zi 2 sapt dar dupa un timp aceeasi poveste arsuri mai ales noaptea cand stau culcat uneori pana in gat imi vine arsura de ma trezeste din somn. ce tratament sa urmez?
ce tratament sa urmez. am facut tratament cu omeran 2 pe zi 2 sapt dar dupa un timp aceeasi poveste arsuri mai ales noaptea cand stau culcat uneori pana in gat imi vine arsura de ma trezeste din somn. ce tratament sa urmez?
6 comentarii
Omeranul iti distruge stomacul incet dar foarte sigur. Daca ai stomacul bolnav, mananci mult, mananci si lapte si in plus iei si medicamente chimice cu pumnul de ani de zile, oare cum crezi ca te potzi vindeca ?
ar trebui consultat un gastroenterolog- pt a vă face anumite analize- să nu aveţi probleme gen boală de reflux gastroesofagian, hernie hiatală etc. un consult plus endoscopie ar trebui să fie de ajuns pt un diagnostic şi stabilirea unui tratament.
Buna Mihaela.Si eu am arsuri la stomac de vreo luna si ceva deja.Am primit tratament cu Controloc o luna dar la mine nu si-a facut efectul.Acum iau de vreo cateva zile Omeran.Nu stiu ce sa zic..parca incep sa fie mai rare arsurile si mai putin deranjante.
Pai Omeranul face sa nu se mai simta durerile. Le ai, dar sunt anesteziate. Daca voi numitzi anestezia vindecare. Mai ai rabdare cateva saptamani si pe urma o sa vezi binele ce ti l-a facut Omeranul.
ok atunci.mi-ai trimis anamnesa mai demult si o sa o completez si daca esti dragut sa imi prescrii tu ceva si sa vad cum ma simt de la ele ok?
Buna seara, de o saptamana am arsura la stomac de la orice mananc si imi vine sa vomit.E posibil sa fie gastrita/ulcer?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cancer la stomac.. a fost operata, i-a scos stomacul, splina, ganglionii
- 12dureri si intepaturi in corp
- 5stie cineva de existenta unei ciuperci tratament pentru stomac-repara flora intestinala?
- 5durere de stomac dimineatza
- 12help me: dureri groaznice de stomac
- 7durere de burta - ce regim sa tin?
- 4probleme digestive: dischinezie biliara
- 6Nu stiu ce e in neregula cu stomacul meu
- 8Tubul digestiv iritat, gastrita, durere de stomac
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 1probleme stomac, suplimente fier
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 4preinfart la stomac, mate
- 14cancer la stomac
- 2Inceput de gastrita
- 1Presiune stomac
- 0Arsuri la stomac. Stare generala de rau, molesala
- 3arsuri pe interior (in dreptul pieptului) si senzatii de regurgitare
- 0Scaun marunt si inchis la culoare
Mai multe informații despre: Stomacul Arsura de la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Gastrita acuta
- Ulcerul gastric si duodenal
- Gastroenterita