rezectie de stomac
Cine imi poate oferi amanunte despre rezectia de stomac cu scop de a slabi?
Daca stie cineva in ce consta si unde anume in Romania se practica acesta operatie cu succes.
Va multumesc.
Daca stie cineva in ce consta si unde anume in Romania se practica acesta operatie cu succes.
Va multumesc.
2 comentarii
este o operatie traumatizanta, cu numeroase riscuri si complicatii care se pot reflecta asupra sanatatii, beneficiile sunt prea mici.si este si costisitoare.
Nu te-as sfatui sa recurgi la o asemenea solutie! Vb din propia experienta! Ia aminte: in urma cu 22 ani ma trezesc intr-o buna zi ca mor de durerie de stomac; practic ma cocosam de durere. M-am dus la urgente (in anii 86 - 87 pacientii erau tratati cu mai mult respect) si nici mai mult nici mai putin aveam ulcer perforat! S-a recurs la interventia chirurgicala, in timpul careia nu s-a putu face altceva decat o curatare a abdomenului. Dupa 3 luni am trecut iarasi prin aceleasi groaznice chinuri, moment in care si stomacul a fost rezecat. Nu pot sa va spun prin ce-am trecut. Nici nu vreau sa-mi amintesc macar. Am tinut regim strict vreo 3-4 luni, dupa care vreau sa-ti spun ca ma-am simtit (si ma simt) bine. Uneori primavara sau toamna aceasta boala ma mai supara, motivul fiind ca stomacul nu s-a adaptat la rezectia facuta (diagnostic pus dupa o ecografie). Ei bine, dupa doua anestezii totale, survenite la interval de doar trei luni, m-am ingrasat cu 15 kg, kg pe care si astazi le port si de care parca am devenit obsedata si nu mai pot scapa de ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancer la stomac - infromatii
- 8Cancer sau.?
- 4Am o tumora in stomac!
- 4probleme cu stomacul sau fierea?
- 6Gaze intestinale, balonare, stomac greu imediat dupa ce mananc
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 1Cancer la stomac unde ficatul si pancreasul a fost atacat
- 6mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 7Senzatie de contractie stomacala si scurgeri albe gelatinoase
- 6care este legatura intre simptomele fizice si o posibila problema hormonala?
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 1cum slabesti cand ai probleme cu stomacul
- 0Ameteala si rau la stomac
- 7Ceva mi se zbate in stomac de vreo 2 luni
- 0probleme stomac
- 0Senzatia de gol in stomac in pozitia drept
- 0Ecografia gastrica sau RMN?
Mai multe informații despre: Stomacul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: