Arsuri gastroesofagiene

44 comentarii 1 2
0
14-01-2011, ora 15:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!

Stimată dnă Ştefan M., îmi pare foarte rău că dna Ţigănişteanu nu v-a răspuns la telefon. Cel mai probabil a fost foarte ocupată.
_

Dr. DANA MARIA CONSTANTINESCU
MEDICLASS - CENTRUL MEDICAL COTROCENI
Str. Sf. Elefterie nr. 47-49, sector 5, Bucureşti
Tel: 021-412 01 28 / 021-412 01 29 / 021-410 27 27
Fax: 021-412 01 27
E-mail: office@mediclass.ro
Programul centrului medical:
Recoltare:
08:00 - 14:00 luni-vineri
08:00 - 12:00 sâmbătă
Consultaţii şi investigaţii medicale:
08:00 - 20:00 luni-vineri
08:00 - 13:00 sâmbătă
_
Vă rog să mergeţi la un consult la d-na doctor Constantinescu.
Sunaţi la centrul Mediclass, pentru a vă face o programare. Dacă vi se va cere o recomandare, vă rog să precizaţi că aţi obţinut respectiva recomandare din partea unui domn care activează pe un forum medical, atât, nimic mai mult.
Sper să vi se facă programarea într-un timp cât mai optim!
_

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
14-01-2011, ora 15:47
Stimată d-ră/d-nă Merijaan,

În urma analizării răspunsurilor date de către dv., vă pot spune că, într-adevăr, aveţi probleme serioase cel puţin cu stomacul, dar şi cu vezica biliară, de vreme ce prezentaţi clar simptome care atestă existenţa unor eroziuni gastrice şi a unei hiperacidităţi; existenţa unei diskinezii biliare şi existenţa unui reflux gastro-esofagian cu frecvenţă moderată, care antrenează producerea unor efecte negative foarte evidenţiate la nivelul esofagului şi la nivelul sistemului respirator inferior, în principal.
_
Singura recomandare pe care v-o pot face - de care sper că veţi ţine cont şi în urma căreia am credinţa că starea dv. se va îmbunătăţi foarte mult - este aceea de a consulta acelaşi medic sugerat şi dnei Ştefan M., în mesajul de mai sus (consultaţi-o pe dna dr. Constantinescu; în mesajul de mai sus veţi putea găsi toate datele de contact necesare!).
De ce v-o recomand pe dna dr. Constantinescu? În primul rând pentru simplul fapt că-i cunosc personal impresionanta competenţă şi în al doilea rând pentru că este un medic care se naşte o dată la 100 de ani (dna dr. este o fiinţă cum nu am întâlnit niciodată, atât de extraordinară este, şi credeţi-mă pe cuvânt de onoare că am întălnit foarte, foarte, foarte mulţi oameni, inclusiv medici).
_

Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
15-01-2011, ora 09:45
Merijaan
Nu este medic/terapeut
Merijaan
Buna ziua si bine v-am regasit in acest nou an 2011 care sper din toata inima sa fie un an mai bun.Va multumesc din suflet pentru raspuns d-le Nick, voi lua legatura cu dna doctor.Va doresc numai bine si multa sanatate.Multumesc din nou.
0
18-01-2011, ora 04:11
Cu multă şi deosebită plăcere am încercat să vă ajut, dră/dnă Merijaan. Sper să fii reuşit!
Mr. Nick
0
27-02-2011, ora 01:55
maria_adina
Nu este medic/terapeut
maria_adina
Buna! acum 5 zile am fost diagnosticata cu cancer de col uterin. socul a fost prea mare si nu am stiut ce sa fac si cum sa reactionez. am avut un tratament cu doxiciclina si le-am luat gresit din cauza stresului... in loc de 12 ore, le-am administrat la 6 ore. consecintele sunt f grave nu mai pot inghiti nimic. am arsuri din gat pana in stomac, ma inteapa pana si spatele in dreptul plamanilor cand inghit. plus ca ma iinteapa si ficatul. iar tot atunci dr mi-a interzis sa mai alaptez am o fetita de 9 luni, si ma dor si sanii cumplit. ea este motivul pt care nu merg la medic inca. puteti sa imi spuneti ce sa fac sa pot sa mananc sa ma pot imuniza, sa pot sa reusesc sa lupt si sa inving?
sau trebuie sa merg la un medic cat mai repede?
astept un raspuns cat mai curand...
va multumesc din suflet!
0
02-03-2011, ora 00:20
Sărut mâna!

" sau trebuie sa merg la un medic cat mai repede? "
- Consultaţi (mergeţi la) medicul dv. curant cât mai repede!
_
Însănătoşire grabnică.
Cu respect,
Mr. Nick
0
08-03-2011, ora 19:12
georgescu58
Nu este medic/terapeut
georgescu58
doua terapii care va vor lipsi de aceste probleme, ma refer la toti care ati postat : terapia bowen si, daca nu dispuneti de bani sa faceti 4-5 sedinte, atunci incercati terapia cu apa, nu costa nimic si functioneaza la fix. -*

(*modificat de administrator)
0
10-03-2011, ora 15:22
silvia253
Nu este medic/terapeut
silvia253
Buna ziua, am fost diagnosticata cu achalazia cardiei, dupa ce am facut explorare CT toraco-abdominal.La examenul endoscopic s-a evidentiat:esofagita grad B, la 33 cm de arcada dentara-stenoza larga, axiala, scurta(biopsie)aspect inflamatorhernie hiatala.Rezultatul anatomopatologic:carcinom scuamocelular moderat diferentiat, cu keratinizare redusa, infiltrativ.Intrebarea mea este daca este indiat sa fac radioterapie si apoi, in functie de rezultat, interventie chirurgicala sau este obligatorie operatia?Exista si alta abordare?Care este medicul cu cele mai bune rezultate in acest diagnostic?Sunt profesor, m-am pensionat la 1 sept.2010 si speram ca macar acum sa ofer mai mult timp copiilor si nepotilor mei, dupa ce, timp de 36 de ani m-am ocupat, cu devotiune, de copiii altor mame.Va multumesc, Silvia
0
15-03-2011, ora 10:55
silvia253
Nu este medic/terapeut
silvia253
Imi pare rau ca nimeni nu pote sa-mi dea un raspuns.Astept, insa, in contiuare.Va multumesc, Silvia
0
04-05-2011, ora 20:52
Hristos a înviat!

Stimată dnă profesoară Silvia253, în primul rând îmi cer iertare pentru faptul că vă ofer un răspuns atât de tardiv. Am avut de răspuns la mii de mesaje! (nu mă scuz, doar vă spun adevărul).
În al doilea rând, diagnoza dv. trebuie investigată amănunţit de către un medic gastro-enterolog care are competenţă şi în oncologie. Pentru a se decide exact conduita medicală corectă, adică tratamentul radioterapic, chirurgical sau paleativ, medicul vă va supune la încă alte câteva investigaţii de biologie moleculară, chiar şi genetică moleculară, printre altele.
Tratamentul prin radioterapie foloseşte raze X sau cobalt 60, strict datorită sensibilităţii formaţiunii scuamocelulare, obţinundu-se vindecări în multe cazuri. Tratamentul chirurgical se realizează doar în funcţie de localizarea carcinomului, strict bazat pe considerentele personale ale medicului, considerente influenţate direct de rezultatele analizelor medicale sanguine şi imagistice, dar şi a stării generale de sănătate de moment. Tratamentul paleativ se aplică numai şi numai în formele de carcinom care sunt inoperabile. Acest tip de tratament, şi el, depinde de mai mulţi factori, dar se apelează la el doar în cazuri foarte rare.
_

Vă recomand să aveţi credinţă în Dumnezeu, şi să apelaţi la un medic gastro-enterolog, dacă nu aţi făcut-o deja (puteţi apela la dna dr. Dana Maria Constantinescu, ale cărei date de contact le puteţi găsi într/un mesaj de mai sus, din cadrul acestui topic).
Suferinţa are un scop bine delimitat în timp şi spaţiu, ea întotdeauna ajutând, de foarte multe ori chiar şi fără ca suferindul să realizeze (suferinţa disciplinează, purifică, determină omul să reflecteze cu privire la greşelile făcute, îl determină să înţeleagă, să ierte, să se apropie mai mult de Dumnezeu, să preţuiască lucruri pozitive pe care nu le-a preţuit suficient de mult sau pe care nu le-a preţuit niciodată, să lase la o parte neînţelegerile dintre el şi alte persoane, să iubească mai mult etc.).
Pentru sănătatea dv. fizico-mentalo-psiho-spirituală şi nu numai, aşa cum recomand mai tuturor oamenilor, aşa vă recomand şi dv.; vă rog, discutaţi cu duhovnicul dv. (dacă nu aveţi un duhovnic, făceţi-vă!); spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie, şi împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; ţineţi post, chiar şi în afara posturilor mari, lunea, miercurea şi vinerea; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; beţi aghiazmă mică dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de anafură, strict în zilele în care sunteţi curată trupeşte, şi faceţi o sfeştanie în casă.
Ar fi indicat să spuneţi cât mai des rugăciunea inimii, pe lângă celelalte rugăciuni - Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătoasa.
Într-o singură expresie, apropiaţi-vă de Dumnezeu mai mult decât deja sunteţi, dacă sunteţi, pentru că medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă.
_

Vă veţi face bine, la momentul oportun, trebuie doar să aveţi credinţă, să luaţi tratament şi să vă lăsaţi în voia Lui.
Vă doresc însănătoşire grabnică!
0
05-05-2011, ora 19:26
silvia253
Nu este medic/terapeut
silvia253
ADEVARAT A INVIAT !
Va multumesc, domnule doctor, pentru informatiile importante de specialitate dar, mai ales, pentru puternica incurajare in plan spiritual-crestin.Sunt profund impresionata de forta credintei si de puterea de a o transmite acelora care se afla in suferinta.V-ati asumat o misie pe cat de grea, pe atat de importanta.
Vestea cea buna, in ce ma priveste, este ca medicii din Cluj, unde am decis sa merg, au infirmat categoric diagnosticul stabilit aici, la Iasi(carcinom esofagian /displazie severa).La Cluj, am facut o ecoendoscopie si, din nou, o biopsie.Uimitor, pentru medicii din Cluj, si imbucurator pentru mine, a fost exclusa existenta carcinomului sau displazia, diagnosticul dat fiind:esofagita de reflux, clasa D, Los Angeles.Singurul medicament pe care il iau este Nexium si, desigur, mi s-a recomandat un regim alimentar adecvat.Peste doua saptamani, merg la Cluj pentru operatia de hernie hiatala care intretine refluxul esofagian iar acesta provoaca esofagita.Am certitudinea ca totul va fi bine.Sunt norocoasa sa va am alaturi, pe dumneavoastra si pe toti prietenii mei, fiindca este foarte important sa nu te simti singur.Sunt o norocoasa, fiindca nu mi-am pierdut credinta si am simtit ajutorul divin.Va multumesc din inima, toata stima si consideratia si, da, NIHIL SINE DEO
0
23-05-2011, ora 06:25
Hristos a înviat! (se spune "Hristos a înviat" până la Înălţarea Domnului, adică până pe 2 Iunie, inclusiv, de regulă)
Stimată dnă profesoară Silvia253, vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase.
Mă bucur foarte mult că vi s-a infirmat diagnosticul iniţial; într-adevăr, sunteţi o norocoasă.
Luaţi tratamentul indicat şi ţineţi regimul alimentar cât mai corect, fără a vă abate de la vreo normă sugerată.
Operaţia de hernie hiatală, cel mai probabil fundoplicatura Nissen, va fi floare la ureche :) Totul va fi bine!
Ajutorul divin va exista în continuare, trebuie doar să vă păstraţi credinţa.
_

Însănătoşire grabnică!
Sfânta Treime, Cea de o Fiinţă, de Viaţă Făcătoare şi Nedespărţită: Tatăl şi Fiul şi Sfântul Duh, să vă răsplătească toate faptele bune, să vă ierte toate greşelile şi să vă binecuvânteze cu mântuire. Amin!
Cu respect,
Nick

Post Scriptum - NU sunt medic! Am făcut cursuri de medicină care mi-au format o cultură medicală destul de vastă, slavă Domnului, dar nu sunt cadru medical. Aş fi putut fi cel mult terapeut, dacă nu aş fi lipsit de la vreo 5 cursuri şi de la un examen, şi dacă aş mai fi avut bani, dar... Mă rog, sunt mulţumit aşa cum sunt!
N-oi fi eu medic, dar acest fapt nu mă împiedică să ajut oamenii aflaţi în suferinţă, atât cât pot; cât mă ţine plapuma, vorba unei zicale româneşti, fără a da prescripţii medicale, ci doar prin sfaturi, sugestii, recomandări etc., fără a impune nimănui nimic.
0
30-05-2011, ora 10:11
silvia253
Nu este medic/terapeut
silvia253
Hristos a inviat !
Va multumesc mult, domnule Nick, va multumesc pentru toata sustinerea pe care mi-ati oferit-o.Dumnezeu lucreaza prin oameni si ati confirmat acest adevar.Ramaneti alaturi de cei aflati in nevoie, aceasta va este misia..Sa aveti parte in viata de lumina si caldura pe care, generos, le-ati oferit.
0
28-07-2011, ora 02:52
Sărut mâna!
Stimată dnă profesoară Silvia253, eu vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit şansa să mai fac o faptă bună. Vă mulţumesc pentru faptul că mi-aţi mulţumit, dar eu nu am făcut nimic pentru dv., ci Dumnezeu. După cum bine aţi spus, El lucrează şi prin oameni.
Cu multă şi deosebită plăcere v-am susţinut şi vă voi mai susţine şi pe viitor, dacă va mai fi nevoie.
Cum vă mai simţiţi? Spuneţi-mi că bine!
Vă doresc tot ce-mi doriţi mie, dar înmiit. Să trăiţi frumos!
Graţie şi binecuvântări divine.
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsurile stomacale - cauze, diagnostic, tratament și sfaturi utile
  •