Arsura cu apa clocotita
Ieri am scapat oala cu apa clocotita pe pulpa piciorului ma dau cu oximed si pudra baneocin, basicile s-au spart s-a facut ca o crusta asa doar ca in unele locuri tot mai zemuieste.cum imi dau seama daca se infecteaza sau nu?
4 comentarii
Folositi dermazin/regen ag in loc de baneocin si pansati.
Puteti suspecta o infectie daca incep sa fie mai multe secretii, care pot sa miroasa si diferit, durerea creste, roseata se extinde si in jur, se umfla mai tare, faceti febra, frisoane
Puteti suspecta o infectie daca incep sa fie mai multe secretii, care pot sa miroasa si diferit, durerea creste, roseata se extinde si in jur, se umfla mai tare, faceti febra, frisoane
Si nu o sa se lipeasca daca pansez?daca dau doar cu unguent si las asa fara sa mai pansez se poate?
Daca puneti un strat mai grosut de crema nu ar trebui sa se lipeasca. Daca totusi se lipeste, dati jos pansamentul sub apa si data viitoare puteti folosi un tulle gras (de ex grasolind) direct pe rana, apoi crema, apoi pansamentul uscat. Recomandam sa se panseze ranile pentru ca ele se vindeca mai rapid si cu mai putina durere intr-un mediu umed sub ocluzie. Celulele acelea care refac pielea migreaza mai usor in acest mediu umed decat sub o crusta uscata. Dar puteti si sa lasati la aer daca doriti.
Multumesc frumos, mi-au fost de mare ajutor raspunsurile dumneavoastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4m-am oparit cu apa fiarta
- 3oparire cu apa fiarta... oare e vorba de infectie? ajutati-ma va rog!
- 21senzaţii arsuri piele
- 1Arsura
- 0reparare cicatrice
- 1Intrebare arsura - Tratament
- 0Arsura grad 2
- 0Reconstrucție piele după arsură
- 1Arsura Soare
- 2Arsura la trei degete-mana dreapta
- 2Arsura cu apa clocotita - infectata, am dureri
- 3Ce sa fac in caz de arsura cu apa calda?
- 2M am oparit cu apa clocotita
- 1Arsura care nu se mai vindeca!!!
- 0Vindecare arsura de gr 2
- 0Pată de la arsură cu spray de gheață
Mai multe informații despre: arsurile pielii ingrijirea arsurilor tratarea arsurilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: