Aparitie neg periunghial

08-01-2019
Cristinaa47
Nu este medic/terapeut
Cristinaa47
In urma cu cateva luni, am fost la manichiura unde respectiva manichiurista mi-a pilit cutiiculele pana a inceput sa curga sange, in timp s-au inchis ranile si s-au cojit dupa care s-au vindecat, cu exceptia degetului inelar de la mana stanga, a inceput sa se faca in jurul unghiei un fel de carne moarta, tare si aspra, in prima faza nu prea proeminenta, dar cu timpul a inceput sa creasca si arata ca o bucata de piele moarta, tare si aspra, proeminenta si ridicata de la baza cuticulei.. Ce pot sa fac ca sa dispara?? Am cautat pe net si am observat ca arata exact ca un neg periunghial.. Ce pot face sa l elimin??
1 comentarii
0
09-01-2019, ora 07:50
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Taie o feliuta dintr un catel de usturoi de tara si fixeaza cueucoplast cu miezul usturoilui exact pe neg.O sa se umfle putin si dar o sa dispara.Eu am avut pe deget un neg..dimineata a disparut.Sanatate...sa.spui daca a functionat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Papiloamele sau negii trebuie extirpaţi? - atitudinea corectă
  • Tratamentul corect al negilor și papiloamelor
  •