Anticonceptionale orale si ovule
Buna ziua!
As dori sa va intreb daca este posibil ca ovulele sa scada eficienta AC-urilor (iau Karissa).
Stiu ca antibioticele scad eficienta lor, iar ovulele pe care le iau (Cervugid) contine Metronidazol (care este ca un antibiotic).
Trebuia sa folosesc inca o metoda contraceptiva? Sau este ok si sunt protejata?
Mentionez faptul ca tocmai am terminat prima folie ieri, acum sunt in pauza de 7 zile.
Inca o mica intrebare: Este posibil ca de la AC-uri sa nu imi vina luna asta menstruatia? Am avut spotting primele 2 saptamani de Karissa, si ma gandeam ca imi va influenta si menstruatia luna asta.
Multumesc anticipat!
As dori sa va intreb daca este posibil ca ovulele sa scada eficienta AC-urilor (iau Karissa).
Stiu ca antibioticele scad eficienta lor, iar ovulele pe care le iau (Cervugid) contine Metronidazol (care este ca un antibiotic).
Trebuia sa folosesc inca o metoda contraceptiva? Sau este ok si sunt protejata?
Mentionez faptul ca tocmai am terminat prima folie ieri, acum sunt in pauza de 7 zile.
Inca o mica intrebare: Este posibil ca de la AC-uri sa nu imi vina luna asta menstruatia? Am avut spotting primele 2 saptamani de Karissa, si ma gandeam ca imi va influenta si menstruatia luna asta.
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ovule contraceptive
- 1anticonceptionale vs. ovule vaginale
- 3Novynette interactioneaza cu Meclon?
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 2Ovule vs anticonceptionale
- 3LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si ovulele