Analize medicale

V-as ruga daca se poate sa-mi interpretati si mie cateva valori din analizele medicale ale mamei.
Problema este aceea ca mi se pare caci medicul de familie trateaza subiectul cu superficialitate.
Am incercat sa gasesc pe internet ce reprezinta aceste valori si ce consecinte au dar nu m-am lovit decat de faptul ca trebuie corelate intre ele si interpretate per ansamblu.
Are 49 de ani iar analizele sunt facute acum 3 luni.
Rezultate:
Lipide totale : 829, 5 mg/dL
Colesterol seric total : 257 mg/dL
Trigliceride : 161 mg/dL
VSH : 22 mm/1h
VEM : 101, 2 microni cubi
Leucocite : 13, 0 mii/UL
Polimorfonucleare eozinofile (E) : 5, 0 %
Am citit ca valoarea VSH-ului este irelevanta si mai ales la o varsta mai inaintata, valori cu adevarat mari considerandu-se cele peste 50 dar m-am gandit ca poate corelate cu celelalte rezultate inseamna ceva.
Nu am spus decat valorile in afara limitelor normale si daca este necesar revin si cu celelalte.
Ma ingrijoreaza faptul ca nu se simte bine si are si probleme mari cu somnul si daca ma gandesc ca mai vin si zilele toride ce ne asteapta stiu sigur ca nu va dormi cu zilele.
Va rog din suflet sa ma ajutati!
Problema este aceea ca mi se pare caci medicul de familie trateaza subiectul cu superficialitate.
Am incercat sa gasesc pe internet ce reprezinta aceste valori si ce consecinte au dar nu m-am lovit decat de faptul ca trebuie corelate intre ele si interpretate per ansamblu.
Are 49 de ani iar analizele sunt facute acum 3 luni.
Rezultate:
Lipide totale : 829, 5 mg/dL
Colesterol seric total : 257 mg/dL
Trigliceride : 161 mg/dL
VSH : 22 mm/1h
VEM : 101, 2 microni cubi
Leucocite : 13, 0 mii/UL
Polimorfonucleare eozinofile (E) : 5, 0 %
Am citit ca valoarea VSH-ului este irelevanta si mai ales la o varsta mai inaintata, valori cu adevarat mari considerandu-se cele peste 50 dar m-am gandit ca poate corelate cu celelalte rezultate inseamna ceva.
Nu am spus decat valorile in afara limitelor normale si daca este necesar revin si cu celelalte.
Ma ingrijoreaza faptul ca nu se simte bine si are si probleme mari cu somnul si daca ma gandesc ca mai vin si zilele toride ce ne asteapta stiu sigur ca nu va dormi cu zilele.
Va rog din suflet sa ma ajutati!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: