Analize medicale

Buna ziua
Ma numesc Andreea, sunt insarcinata in 12 saptamani. Azi mi-am facut analizele la sange si am obtinut urmatoarele rezultate care nu se incadreaza in limitele admise:
COLESTEROL: 229.6 mg/dl
WBO(LEUCOCITE): 11.31 (/1000/mm cub)
NEU(NEUTROFILE #): 7.86
BAS(BASOFILE %): 1.9%
BAS(BASOFILE #): 0.21
Basofilele sunt cele care ma preocupa, din cate am mai citit limfocitele si neutricitele sunt putin marite in primul trimestru de sarcina. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la aceste valori, in special la BASOFILE.
Va multumesc
Andreea
Ma numesc Andreea, sunt insarcinata in 12 saptamani. Azi mi-am facut analizele la sange si am obtinut urmatoarele rezultate care nu se incadreaza in limitele admise:
COLESTEROL: 229.6 mg/dl
WBO(LEUCOCITE): 11.31 (/1000/mm cub)
NEU(NEUTROFILE #): 7.86
BAS(BASOFILE %): 1.9%
BAS(BASOFILE #): 0.21
Basofilele sunt cele care ma preocupa, din cate am mai citit limfocitele si neutricitele sunt putin marite in primul trimestru de sarcina. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la aceste valori, in special la BASOFILE.
Va multumesc
Andreea
1 comentarii

Nu inteleg daca sunt marite sau scazute. Trebuie sa scrii si valorile de referinta. Basofilele marite apar in mai multe cazuri : herpes, sinuzita, dermatita, variola, cancer, etc. eu cred ca au iesit asa datorita sarcinii. In sarcina valorile se schimba f mult. Eu la sfarsitul sarcinii am avut colesterol 33 si trigliceride 450.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta