Analiza toxoplasma gondii IgG pozitiv
buna, as dori si eu un raspuns de la voi...am facut analizele de Toxoplasma gondii IgG si IgM.IgG este pozitiv cu 320U/ml Iar IgM este negativ.analizele au fost efectuate la institutul Synevo-Bucuresti...aceasta a fost rezultatul cand am efectuat prima data analiza...dupa 10 zile am repetat analiza la alt cabinet Polisano- Sibiu iar rezultatul a fost IgG 12.8 U/ml iar IgM nevativ...nu stiu ce sa cred...medicul a zis ca este in regula, dar totusi nu stiu ce sa cred...citiind pe internet ce efecte negative poate cauza toxoplasma, nu sunt linistita :(... plus ca ne dorim si un copil : )
merci
merci
1 comentarii
Ambele rezultate sunt pozitive pentru anticorpii de tip Ig G, ceea ce semnifica faptul ca ati avut in antecedente contact cu acest parazit, fie ca boala s-a manifestat sau nu la momentul respectiv.
Prezenta acestor anticorpi va ajuta foarte mult pentru ca nu mai faceti boala, anticorpii Ig G avand rol protector in cadrul acestei afectiuni. Pentru femeile gravide este mai rau daca nu au anticorpii Ig G pentru ca nu isi permit sa faca toxoplasmoza in timpul sarcinii...
In concluzie, stati linistita, o eventuala sarcina nu poate fi afectata de acest parazit.
Multa sanatate!
Prezenta acestor anticorpi va ajuta foarte mult pentru ca nu mai faceti boala, anticorpii Ig G avand rol protector in cadrul acestei afectiuni. Pentru femeile gravide este mai rau daca nu au anticorpii Ig G pentru ca nu isi permit sa faca toxoplasmoza in timpul sarcinii...
In concluzie, stati linistita, o eventuala sarcina nu poate fi afectata de acest parazit.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 5toxoplasmoza si sarcina luna a doua
- 2toxoplasmoza si cytomegalovirus
- 4TOXOPLASMA
- 3ANALIZA TOXOPLASMOZA
- 8interpretare rezultat analiza TOXOPLASMA
- 2analize-toxoplasmoza
- 3Toxoplasmoza si sarcina spatamana 13
- 3Doresc raspuns toxoplasmoza
- 0toxoplasma in sarcina
- 0toxoplasmoza la persoane cu varsta peste 50 ani