analiza torch.. cat costa?

mi-au fost recomandate analizele ce constituie acest sistem, pt necunoscatori (toxoplasma, rubeola, chlamidya) listeria, !aveti idee cat costa aceste analize? trb sa fac aceste investigatii pt a afla ce anume a omorat fatul la 12 saptamani, am avut sarcina oprita in evolutie!
3 comentarii

Complexul TORCH reprezinta un grup de afectiuni (toxoplasmoza, rubeola, citomegalovirus, herpes) cu consecinte grave asupra dezvoltarii fatului! Aceasta investigatie trebuie facuta inainte de a ramane gravida pentru a vedea daca ati avut sau aveti in prezent o infectie cu unul din acesti microbi! Costa in jur de 350 RON!!!

am facut analizele si rezultatele nu au iesit bune.sau nu stiu eu sa le interpretez. Virusul Herpetic IgG 3, 80 U/ml; Rubella IgG 309, 00 IU/ml; Prolactina 63, 16 ng/ml; Toxoplasma IgG 57, 00 IU/ml. Am uitat sa precizez sunt insarcinata in 6 sapt. Va rog sa ma ajutati daca stiti cat de grav este, la medic ajung sapt. viitoare.

eu mi-am facut toate analizele recomandate inainte de sarcina si m-au costat in jur de 650 Ron, inclusiv examenul de secretie siPapanicolau.Oricum pt o interpretare corecta si mai sigura mergi la medicul de familie.Pt mai multe informatii in privinta preturilor poti intra pe situ-rile diferitelor clinici, eu am facut analizele la MEDICOVER.Multa sanatate si sa ai un bebe cat mai repede.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Zona zoster si sarcina (23 saptamani)
- 6Interpretare rezultate Testul Torch
- 1Analize TORCH
- 4interpretare rezultate test torch
- 1Interpretare analize torch
- 0interpretare analize -complex TORCH
- 2Interpretare rezultate complex TORCH
- 1Interpretare test Torch (rubeola) - sarcina oprita in evolutie
- 2Toxoplasma
- 0Interpetare rezultate analize profil torch
- 0rezultat test torch
- 0Interpretare analize.
- 0Test TORCH