amigdale urat mirositoare
DA... se face gargara de multe ori pe zi.. din 2 in 2 ore cu ceai cald + un varf de lingurita de bicarbonat
dup ase administreaza 2 puf de Faringo-sprey
dup ase administreaza 2 puf de Faringo-sprey
Buna ziua.Am un baietel de 5 ani si iarna trecuta s-a imbolnavit(a racit, apoi a facut angina...) si s-a tratat foarte greu aproape 1.5 luni, am schimbat de citeva ori antibioticele.Intr-un final s-a tratat dat de atunci a ramas cu amigdalele marite. Medicul ORL a spus ca are hipertrofie si adenoizi de gr.2, nu are nici o infectie, amigdalele sint sanatoase doar marite si trebue sa mergem sa indepartam adenoizii si sa scurtam amigdalele, insa eu am retineri in aceasta privinta, adica nu stiu daca este bine sau nu sa merg la acesta interventie, alta metoda nu este de tratat?In plus nici nu as vrea sa supun copilul la anestezie totala.El face foarte des laringo-traheite cu tuse suieratoare si unii medici spun ca totul este de la git(adenoizi+hipertrofie), altii insa zic ca copilul este alergic si nu o sa ajute cu nimik interventia.Va rog frumos sa-mi raspundeti vreau sa stiu si parerea dv caci sint confuza.Multumesc
1. racelile dese faringiene si mai cu seama Laringiene..cu si starile alergce se datoreaza unui singur factor
Problemele de digestie... mai cu seama intestinale..si alimentatia incoecta cu suscuri. citrice si mancare acra.. care duce la irittia mucoase si reflux gastro esofagian
2 daca puteti schimba radical stilul de alimentatie..si sa faceti tratamente locale
inhalatii, aerosoli, gargara, spreiuri pentru faringe, tratament cu colargol pentru nas
10 zile lunar, cam 2 ani de zile..e ok... avet sanse sa evitati operatia
daca NU aveti atata rabdare... mai bine de intervenit chirurgical
Problemele de digestie... mai cu seama intestinale..si alimentatia incoecta cu suscuri. citrice si mancare acra.. care duce la irittia mucoase si reflux gastro esofagian
2 daca puteti schimba radical stilul de alimentatie..si sa faceti tratamente locale
inhalatii, aerosoli, gargara, spreiuri pentru faringe, tratament cu colargol pentru nas
10 zile lunar, cam 2 ani de zile..e ok... avet sanse sa evitati operatia
daca NU aveti atata rabdare... mai bine de intervenit chirurgical
Multumesc pt.raspuns, dar ce spreiuri anume trebuie de folosit?Si trebuie sa exclud de tot citricele din alimentatia copilului, caci sucuri nu ii dau deloc sa bea.Inca o intrebare va rog:interventia este ceva complicat si necesita internare si o perioada de recuperare?Multumesc anticipat
1.da. interventiile necesita internare..
2. citricele sunt fructe culese de verzi, tratate cu antifungce pe traseu, coapte artificial in depozitele din tara..si NU contin nimic sanatos decat acidul care irta mucoasele
daca doriti o sursa de vit C.. luati varza murata, siropul de catina, ceaiul de maces, fructele uscate si multe legume
2. citricele sunt fructe culese de verzi, tratate cu antifungce pe traseu, coapte artificial in depozitele din tara..si NU contin nimic sanatos decat acidul care irta mucoasele
daca doriti o sursa de vit C.. luati varza murata, siropul de catina, ceaiul de maces, fructele uscate si multe legume
Buna ziua...am 19 de ani si inca din copilarie am avut probleme cu amigdalele si cu respiratia urat mirositoare.am vizitat si stomatologul dar mi-a spus ca nu dantura este cauza.pana sa ma operez credeam ca amigdalele sunt cauza mirosului urat insa de 6 luni mi-au fost extrase dar mirosul tot persista.ce ar trebui sa fac?Va multumesc!!!
investigatii la gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 413puroi pe amigdale
- 11amigdalita sau faringita ?
- 13faringo-amigdalita
- 50Mi-a spus ca am amigdalita criptica cazenoasa
- 11amigdalita criptica purulenta
- 7amigdalita acuta
- 10soc anafilactic
- 10faringita sau amigdalita
- 11amigdale cu puroi - musai antibiotic?
- 4Amigdalita cronica
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 18Puroi pe amigdale
- 1Alergie- soc anafilactic
- 0faringoamigdalita acuta, traheobronsita acuta
- 4amigdalita acuta - ulceroasa
- 1Amigdalita acuta care nu cedeaza (Augmentin, Peniclina)
- 1Amigdalita acuta
Mai multe informații despre: Socul anafilactic Amigdalita acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: