Am o problema daca puteti sa ma ajutati...(iarasi bubite)

27-12-2007
marcusxs
Nu este medic/terapeut
marcusxs
dupa un contact sexual neprotejat a inceput sa ma manace pielea ce acopera capul penisului...am ignorat complet.am continuat sa fac sex.la scurt timp...2 zile de fapt...mi-au aparut bubitele alea de sant pe tot forumul...numai ca la mine nu sant rosii sant un fel de alb mai inchis daca ma exprim bine...si ma cam mananca...adica sant mancarimi ce apar odata la cateva minute...nu sant mancarimi dureroase...doar ca daca nu pun mana sa ma scarpin putin ma mananca in continuu...nu am probleme de igiena...doar ca nu am mai avut contact sexual de cateva luni bune (8 :D)...acum daca ati putea sa ma ajutati in aceasta privinta...poate mi-ati recomanda ceva...un unguent...ce se poate cumpara la farmacie...CEVA...numai sa scap sa revin din nou la viata sexuala (protejata)
3 comentarii
0
28-12-2007, ora 00:00
marcusxs
Nu este medic/terapeut
marcusxs
CHIAR NU E NIMENI SA MA AJUTE CU VREUN MEDICAMENT DE CUMPARAT DE LA FARMACIE?.
0
29-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Daca este BTS( boala cu transmitere sexula), nu va putem ajuta pe neve...Mergeti urgent la medicul de familie sau la un serviciu de urgente urologice sau dermatologice. Lasa-ti rusinea la o parte, medicii sunt intelegatori.
0
31-12-2007, ora 00:00
marcusxs
Nu este medic/terapeut
marcusxs
poate am dramatizat prea tare.acum mi-au disparut bubitele...dar a ramas mancarimea pe pielea care acopera penisul...si numai pe capat...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •