Am o durere intepatoare in zona pelvina va rog ajutatima cu un raspuns

15-07-2022
mihai321123
Nu este medic/terapeut
mihai321123
sunt baiat am 17 ani am 122 kg si 1.91 am destula masa musculara dar totusi sunt un pic grasut ieri cand stateam la calculator pe scaun brusc a inceput sa ma intepe ceva sub buric si 2 cm mai in dreapta si nu iam dat importanta caci am mai avut asa ceva de cel putin 3 ori si apoi mia trecut, cand urinez si imi golesc vezica am o senzatie incomoda si o durere usoara sub buric cu iradiere spre penis vreau sa spun ca nu nu am facut sex de aproape 4 luni si am o igiena corecta ( la inceput am crezut ca e hernia dar sunt prea tanar, si nu cred ca e o boala cu transmitere sexuala caci in toate actelele mele sexuale am folosit prezervativ ) va rog ajutatima cu un raspuns
3 comentarii
0
17-07-2022, ora 16:43
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
1. Cît a durat durerea? secunde sau mai mult?
2. Durerea a apărut la mișcare (adică te-ai foit pe scaun în momentul acela?)
0
17-07-2022, ora 18:14
mihai321123
Nu este medic/terapeut
mihai321123
M am foit un pic si durerea a durat undeva la 30 de ore apoi m ia trecut, ma durea cand stranutam, tuseam si dupa ce imi goleam vezica
0
17-07-2022, ora 18:37
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Fiind o durere accentuată de mișcare, cel mai probabil a fost de origine musculară. Poate o mică întindere sau leziune fibrilară. Ar intra în discuție și o problemă la nivelul coloanei vertebrale, dar puțin probabil. Deocamdată...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: