Am o durere intepatoare in zona pelvina va rog ajutatima cu un raspuns
sunt baiat am 17 ani am 122 kg si 1.91 am destula masa musculara dar totusi sunt un pic grasut ieri cand stateam la calculator pe scaun brusc a inceput sa ma intepe ceva sub buric si 2 cm mai in dreapta si nu iam dat importanta caci am mai avut asa ceva de cel putin 3 ori si apoi mia trecut, cand urinez si imi golesc vezica am o senzatie incomoda si o durere usoara sub buric cu iradiere spre penis vreau sa spun ca nu nu am facut sex de aproape 4 luni si am o igiena corecta ( la inceput am crezut ca e hernia dar sunt prea tanar, si nu cred ca e o boala cu transmitere sexuala caci in toate actelele mele sexuale am folosit prezervativ ) va rog ajutatima cu un raspuns
3 comentarii
1. Cît a durat durerea? secunde sau mai mult?
2. Durerea a apărut la mișcare (adică te-ai foit pe scaun în momentul acela?)
2. Durerea a apărut la mișcare (adică te-ai foit pe scaun în momentul acela?)
M am foit un pic si durerea a durat undeva la 30 de ore apoi m ia trecut, ma durea cand stranutam, tuseam si dupa ce imi goleam vezica
Fiind o durere accentuată de mișcare, cel mai probabil a fost de origine musculară. Poate o mică întindere sau leziune fibrilară. Ar intra în discuție și o problemă la nivelul coloanei vertebrale, dar puțin probabil. Deocamdată...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 0Durere abdominală
- 0Durere in zona uterului!
- 0Durere de burta ca la menstruație
- 0Intepaturi jos in abdomen
- 0Leucocite crescute
- 2Răceala la ovare sau altceva?
- 2Va rog am nevoie de ajutor - dureri foarte mari in zona abdomenului inferior si in spate
- 1Infecție urinare
Mai multe informații despre: durere de burta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: