Bubite in zona genitala!!!
Buna! Am 14 ani si nu am avut nici un contact sexual, dar de ceva vreme mi-au aparut in zona genitala niste bubite mici de culoarea pielii. Nu ma dor si nu am mancarimi, dat cand le ating simt parca as avea o biluta mica inauntru. Nu am puroi sau alceva. La inceput a fost una, dar acum sunt 3. As vrea sa stiu daca e ceva grav si ce analize ar tebui sa fac. Multumesc anticipat pentru ajutor!!
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea facuta de dvs putem spune ca este o condilomatoza vulvara care apare in situatiile in care igiena locala nu este corecta si/sau datorata utilizarii unor lucruri de lenjerie intime, prosoape, sapun folosite si de alte persoane, insa aceasta mai poate aparea si datorita unor jocuri sexuale fara penetrare de la partener.
O zi excelenta!
Din descrierea facuta de dvs putem spune ca este o condilomatoza vulvara care apare in situatiile in care igiena locala nu este corecta si/sau datorata utilizarii unor lucruri de lenjerie intime, prosoape, sapun folosite si de alte persoane, insa aceasta mai poate aparea si datorita unor jocuri sexuale fara penetrare de la partener.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 3pare un cos in zona genitala
- 3bubite insotite de mancarime
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 3Am niste bubitze albe in zona genitala mai exact sub capui penisului
- 3zona genitala
- 5bube si macarimi zona genitala
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 8probleme la nivel genital
- 1Bubite pe picioare, langa penis
- 5Ganglioni (de marimea unui bob de fasole) in zona genitala.. tratament?
- 0bubite in zona sexului
- 0mancarime scrot + bubita
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 3Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
- 5Bubite in jurul penisului
- 2Moluscum Contagiosum Urgent
- 5Bubite pe labiile mici
- 0Zona genitală
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala