Am nevoie deun sfat destul de important pentru mine!

18-09-2010
anubis009
Nu este medic/terapeut
anubis009
Salut. am 17 aproape 18 ani... sunt elev. Cintaresc 58kg si am un corp sportiv... De mic copil mi-au depistat probleme cu rinichii, rinichiul sting totul e in regula, dar rinichiul drept e mai mic in coparatie cu cel sting si mai jos amplasat! La virsta de 16 ani am trecut un control la rinichi si miau spus ca totul e bine... dar totusi putin dereglari sunt la rinichiul drept, adica( sa marit si putin s-a ridicat dar oricum nu e de marime normala). Deja de aproape un an si jumate fac "haletere"... totul e bine! dupa antrenament ma simt bine si dorm bine! dar ultima vreme... de vreo luna. dupa antrenament simt niste dureri "intepatoare" in rinichiul drept, si dureaza aceste dureri mult timp, undeori si mai putin! durerea nu e mare, dar oricum nu e placut so suferi cit de mica nar fi!
P.S- beau apa numai filtrata, manink foarte bine! apa carbogazoasa si mai ales cu coloranti nu consum!
Care poate fi cauza acestor dureri? "sportul"?
Astept raspuns. nu vreau nici intr-un caz sa las sportul! dar si de rinichi ma tem sa nu fac ceva rau! Multumesc mult.
2 comentarii
0
18-09-2010, ora 16:26
anubis009
Nu este medic/terapeut
anubis009
cer scuze... am facut o mica greseala- fac "haltere".
0
19-09-2010, ora 18:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Repeta controlul la urolog.mai ales daca spui ca la 16 ani ai avut ultima vizita la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.