Am fost diagnosticat cu litiaza uretrala dreapta.
Acum 10 zile am avut dureri puternice la rinichi.La o saptamana dupa criza am fost diagnosticat cu litiaza uretrala dreapta cu UHN de gr I/II.Am facut tratament ESWL si acum simt doar dureri acute rare cand urinez.
Intrebarea mea : Se poate sti daca e afectat sau nu rinichiul permanent(avand in vedere timpul care a trecut de la criza la tratament) si de ce investigatii ar fi necesare pentru determinarea acestor probleme.
Intrebarea mea : Se poate sti daca e afectat sau nu rinichiul permanent(avand in vedere timpul care a trecut de la criza la tratament) si de ce investigatii ar fi necesare pentru determinarea acestor probleme.
1 comentarii
Raspuns: cu siguranta rinichiul dvs nu este afectat functional intrucit durata de la aparitia crizei pina la interventie nu este mare, si nici obstructia nu a fost completa ( scrie pe UIV )
Metodele de evaluare a functiei renale sunt multiple dar la dvs ar trebui repetate: uree, creatinina, sumar de urina si urocultura, ecografie abdominala, eventual radiografie renala simpla daca aveti calculi radioopaci.
Multa sanatate
Metodele de evaluare a functiei renale sunt multiple dar la dvs ar trebui repetate: uree, creatinina, sumar de urina si urocultura, ecografie abdominala, eventual radiografie renala simpla daca aveti calculi radioopaci.
Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)