Am ceva la ambi sani (baiat)
Buna, incepand cu varsta de 13ani mi-a aparut la sanul stang, mai exact sub piele la nivelul mamelonului un tesut (sa-i zic asa) plat si cam de un 1cm, il pot pipai si misca. La 15 ani mi-a aparut si la sanul drept dar e mai mic, ambi sunt nedurerosi doar o perioada la aparitia am avut dureri trebuia sa port numai camasi apretate deoarece zona respectiva era foarte sensibila. Ce ar putea fi, doctorul de familie mi-a spus ca-i vorba de ginecomastie si aproximativ 50 % din baieti fac asta. Daca e vorba de ginecomastie tranzistorie care apare la adolescenti,
cam pe la ce varsta ar trebui sa fiu ingrijorat daca numi dispare, mai precis daca trebuie sa fac vreo analiza sa vad daca nu cumva acele tesuturi sunt tumori sau cancer.
cam pe la ce varsta ar trebui sa fiu ingrijorat daca numi dispare, mai precis daca trebuie sa fac vreo analiza sa vad daca nu cumva acele tesuturi sunt tumori sau cancer.
4 comentarii
Ai putea sa mergi la un endocrinolog sa te vada.
Multumesc de raspuns dar nu stiti ce ar putea sa fie ? am mai auzit pe la scoala sau la alti
ca aveau asa ceva dar nu stiu daca le-au trecut
ca aveau asa ceva dar nu stiu daca le-au trecut
mentionez ca tesutul ce mi s-a dezvoltat la nivelul areolei are forma neregulata, plata si e nedureroasa
salut...si eu am 15 ani...am avut si eu aceeasi problema ca si tine...si mie mia iesit in partea dreapta..si eu m-am speriat la inceput, dar i-am intrebat pe alti prieteni de ai mei mai mari..si miau spus ca este ceva absolut normal...iese intro parte, , doare..dupaceea iese si in cealalta parte..nu te ingrijora, si nu le atinge...incearca sa uiti de ele si nu te va mai durea..asa am facut si eu si mia trecut imediat
dar nu le mai atinge..uita de ele ca si cum nu ar fi
sper sa iti fie de folos..
dar nu le mai atinge..uita de ele ca si cum nu ar fi
sper sa iti fie de folos..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 3barba cu zone fara par
- 0corectie frunte
- 0Despre par
- 4Despre parul din cap.
- 4Păr facial.
- 4Teorie: smulgerea firelor de par
- 4tratament par facial
- 0Augmentare de maxilar
- 0Care este cel mai bun doctor chirurg pentru operatii estetice masculine?
Mai multe informații despre: Estetica masculina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: