am burta foarte mica si sunt speriata
buna, nu stiu daca este o problema dar am 4 luni jumate si am burta foarte mica desi copilul misca ma intreb daca are loc. Nu stiu ce sa fac dar toata lumea imi spune ca am burta foarte mica, aveti o idee de ce?
5 comentarii
buna.nu cred ca este vreo problema, cunosc o persoana care avea 5 luni jum, si burta nici nu i se vedea, cu toate ca era foarte slaba si acum are un baietel perfect sanatos..dar ptr ca tu sa fii mai linistita, de ce nu mergi la un control ginecologic, ptr a-ti face ecograf, analize, ect.?o zi frumoasa!
La eco iti poate spune daca e suficient lichid amniotic. Daca da, nu mai baga in seama toate aceste observatii, sunt diferite sarcinile, poti avea burtica vizibila mai accentuat dupa 6 luni, de exemplu.
Bucura-te de sarcina si nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!
Bucura-te de sarcina si nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!
Buna ziua,
NU-TI fa probleme..
eu am avut-o mare-mare..toti ziceau ca vor fi gemeni si
a avut DOAR 2, 9 kg.
Nu e asta o regula.
CEVA insa ESTE:
- ce inaltime si greutate ai avut tu inainte de sarcina?
- idem pt.sotul tau?
daca voi sunteti mici..nici copilul Nu poate fi MARE..
poate gresesc..
Sanatate si
O nastere usoara cand va fi.
NU-TI fa probleme..
eu am avut-o mare-mare..toti ziceau ca vor fi gemeni si
a avut DOAR 2, 9 kg.
Nu e asta o regula.
CEVA insa ESTE:
- ce inaltime si greutate ai avut tu inainte de sarcina?
- idem pt.sotul tau?
daca voi sunteti mici..nici copilul Nu poate fi MARE..
poate gresesc..
Sanatate si
O nastere usoara cand va fi.
Buna ziua,
Atata timp cat la examenul ecografic fatul se dezvolta normal si cantitatea de lichid amniotic e normala, nu aveti de ce sa va faceti griji, mai ales daca sunteti o persoana slaba. La 20 sapt. dimensiunea uterului ajunge la nivelul ombilicului si abia de atunci inepe sa se cunoasca burta mai bine.
O zi buna!
Atata timp cat la examenul ecografic fatul se dezvolta normal si cantitatea de lichid amniotic e normala, nu aveti de ce sa va faceti griji, mai ales daca sunteti o persoana slaba. La 20 sapt. dimensiunea uterului ajunge la nivelul ombilicului si abia de atunci inepe sa se cunoasca burta mai bine.
O zi buna!
Si eu am avut burta mai mica pana pe la 6 luni. Lumea nu ma credea ca sunt insarcinata in 6 luni. Acum insa la 7 luni a urcat si copilil, plus ca mai creste si am un burtoi de ma intreaba lumea cand nasc, crezand ca termenul e foarte aproape. Stai linistita, nu exista un standard de comparatie, depinde de constitutia fiacareia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 4Iminenta de avort?
- 5amigdale pline cu puroi la femei gravide
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 3frecvente pmn in sarcina 4 luni
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 4infectie urinara la gravida
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 3analize in a patra luna de sarcina
- 1sarcina in 4 luni fara simptome?
Mai multe informații despre: Sarcina luna IV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: