Alveolita după extracția maselei, help plss

22-12-2018
ValentinDumitru99
Nu este medic/terapeut
ValentinDumitru99
Bună seara.
După extracția maselei mi s a recomandat ca în primele 24 ore sa nu consum nimic rece sau fierbinte și la temperatura camerei, iar dtupa extracție sa mănânc ceva ușor. Mi am făcut un piure și am mâncat. Durerea a dispărut din primele 2 zile dar mi a apărut ceva acolo de culoare alb verzuie, precizez ca nu m am spălat în acel loc deoarece mi a fost frica. Nu ma doare absolut de loc dar este o deranjare ca și când mi as fi zgâriat gingia și nu miroase urat, arata ca se prind pereții dar încă am aia acolo.
Sa fie alveolita?
4 comentarii
0
23-12-2018, ora 09:49
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Periajul se reia la 24 de ore de la extractie. Deci periati zona chiar daca va aparea sangerare.
0
23-12-2018, ora 11:13
ValentinDumitru99
Nu este medic/terapeut
ValentinDumitru99
Bună dimineața, am fost aseară la urgente deoarece m am speriat foarte tare, i am spus domnului doctor ce s a întâmplat și s a uitat la extracție. Mi a controlat sinusurile și mi a zis ca vindecarea arata bine și sa ma clătesc cu apa pt a scoate mizeria aceea. Eu am tot clătit dar nu pot s o scot, ce este de făcut?
0
23-12-2018, ora 19:07
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Sa periati zona respectiva.
0
23-12-2018, ora 21:32
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
O igiena cat mai ok si va fi bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteita alveolară (alveolita postextracțională)
  •