alergie oculara

10-05-2007
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
de ceva vreme buna am probleme cu ochii si anume o conjunctivita plus niste bubite mici cu lichid care apar la cateva zile si dispar situate pe pleoapa de jos(acestea apar cand la stanga cand la dreapta).Ma ustura ochii in permanenta am ochii rosii...si am senzatie k am nisip in ei...tot timpul ma jeneaza.CAnd ies din casa mai ales daca este putin racoare sau chiar si cald icep sa-mi lacrmieze tare si nu mai vad clar undeori am aceasta problema indiferent de conditii meteo.Desi vederea este buna...am aceasta forma de alergie care este foarte deranjantra.Am fost de mai multe ori la oftalmolog mi-a spus k sunt niste cheratite sau cva de genu asta(sper sa nu gresesc denumirea);mi sa prescris medicamente precum alerid, claritinol, gel cu kantamicina H, picaturi Flumetol si alte genuri.m-au ajutat pe parcursul tratamentului chiar au disparut problemele dar la max o saptaman dupa ce terminam..recidivau.Ce sa iau???daca stiti vreun tratament mai bun sau vreun remediu naturist(am incercat sa ma spal si cu ceai de musetel, ceai verede, etc, , , dar nimic) va rog sa ma ajutati.Cei care aveti probleme de acest gen sau care sunteti de specialitate astept un sfat
1 comentarii
0
06-06-2007, ora 00:00
yo6leb
Nu este medic/terapeut
yo6leb
Si eu am avut o problema asemanatoare, ma dureau ochii in contact cu lumina, tot ceva conjunctivita. Am fost la doctor, si dupa vreo 2 saptamani de tratament fara nici un rezultat, a ales sa imi dea o injectie in ochi (nu e un gand foarte placut), si mi-a trecut aproape pe loc. De atunci au trecut cam 5 ani si nu am mai avut probleme. Sfatul meu e sa mergi sa intrebi de aceasta injectie. Doare foarte putin dar foloasele sunt pe masura. Din pacate nu mai stiu ce substanta era, dar un medic bun isi da seama. Eu am fost la Doamna Doctor Trus Maria din Baia Mare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.