Albumina, urobilinogen mare
Buna ziua! Am facut o serie de analiza la care mi-au iesit normale cele de sange, iar la examenul urinar : ph 7;urobilinogen 35 ; albumina 0.3 si depozit de urat amorf. Am dureri in partea stanga spate, urinez frecvent si in cantitati mici. Am mai avut probleme acum cativa ani cu vezica neurogena, cistite interstitiale si cistita leucoplazica, dar dupa lungi tratamente nu am mai avut nici o problema. As dori sa stiu ce problema as putea avea tinand cont de analizele mai sus mentionate. Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
imi dau DOAR cu parerea:
cineva, un medic te-a trimis sa-ti faci analizele, daca zici ca celelalte-s bune, SIGUR ti le-a si interpretat..
MERGI la medicul de familie, si doar el..poate sa zica ce si cum..rezultatele analizelor sunt legate intre ele.: ex.poate unele sunt la limita inferioara (da-s bune...poate altele sunt la limita superioara, da-s bune)...si DOAR toate laolalta..vazandu-le, un medic..va va spune DACA si CE aveti!!..poate, nu aveti nimic..
Doamne ajuta!
o zi buna!
imi dau DOAR cu parerea:
cineva, un medic te-a trimis sa-ti faci analizele, daca zici ca celelalte-s bune, SIGUR ti le-a si interpretat..
MERGI la medicul de familie, si doar el..poate sa zica ce si cum..rezultatele analizelor sunt legate intre ele.: ex.poate unele sunt la limita inferioara (da-s bune...poate altele sunt la limita superioara, da-s bune)...si DOAR toate laolalta..vazandu-le, un medic..va va spune DACA si CE aveti!!..poate, nu aveti nimic..
Doamne ajuta!
o zi buna!
Va multumesc pentru raspuns, momentan nu am un diagnostic clar intrucat trebuie sa mai fac niste investigatii, dar mi s-a prescris prednison 20 mg/zi, ceaiuri...
O zi buna!
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)