Ajutor va rog! antibiotice si Gin tonic

13-06-2021
ionutz95
Nu este medic/terapeut
ionutz95
Acum o săptămână în urmă am luat niște antibiotice pentru o infecție urinară, după ce am terminat tratamentul adică a 2a zi am băut jumătate de doza de Gin tonic, pe moment nu am avut nimic după ce m am pus să dorm după jumătate de oră m-am trezit cu stare de sufocare și cu o apasatură pe inimă și abia respiram și m am speriat cred am făcut și un pic de atac de panică pe moment, îmi bătea inima repede și tare mi-am numărat pulsul și am aveam 110 bpm, am vrut să mă duc la urgență dar sunt în Anglia și nu m am dus că nu cunosc limba, după câteva ore de stat întins pe spate am reușit cu greu sa adorm și să-mi revin cat de cât, iar de atunci am rămas cu o amețeală și cu o stare de gol in stomac și palpitații după ce mănânc, plus mă strânge gleznele și neliniște mai ales când mă pun să dorm nu știu ce să fac, la doctor nu m am dus mă gândesc să plec in Ro mania, ce credeți că am, este grav, menționez că am mai avut probleme cu inima in trecut dar minore, îmi dădea minerale sa iau.. aștept un sfat ceva mulțumesc
1 comentarii
0
14-06-2021, ora 02:48
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
A fost un atac de panica, de obicei trec.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Interacțiunea alcool-antibiotice: riscuri și precauții
  •