ajutor rezultate la testul pt anticorpii citomegalovirus IgG si IgM.
buna seara,
am 27 de ani si sunt in luna a 6-a de sarcina..am facut toate analizele la timp.
problema a aparut la acest anticorp si anume citomegalovirus care mi sa spus sa repet testul.am sa va dau si valorile si as vrea niste pareri...multumesc!
Comentarii:
TEST CMV IgG
0.5-0.99 U/ml reztiltat echivoc, necesita repetarea investigatiei dupa cel putin 2
saptamani.
TEST CMV IgM
4.7-1.0 COI rezultat echivoc, necesita repetarea investigatiei dupa cel putin 2
saptamani.
Anticorpi Citomegalovirus IgG - rezultat: 0.150 (Interval de ref./unit. mas.: 0 - 0.5 U/mL)
Anticorpi Citomegalovirus IgM - rezultat: 0.222 (Interval de ref./unit. mas.: 0 - 0.69 COI)
Ag HBs - rezultat: nonreactiv
Analizele au fost lucrate pe ELECTROCHEMILUMINISCENTA.
am 27 de ani si sunt in luna a 6-a de sarcina..am facut toate analizele la timp.
problema a aparut la acest anticorp si anume citomegalovirus care mi sa spus sa repet testul.am sa va dau si valorile si as vrea niste pareri...multumesc!
Comentarii:
TEST CMV IgG
0.5-0.99 U/ml reztiltat echivoc, necesita repetarea investigatiei dupa cel putin 2
saptamani.
TEST CMV IgM
4.7-1.0 COI rezultat echivoc, necesita repetarea investigatiei dupa cel putin 2
saptamani.
Anticorpi Citomegalovirus IgG - rezultat: 0.150 (Interval de ref./unit. mas.: 0 - 0.5 U/mL)
Anticorpi Citomegalovirus IgM - rezultat: 0.222 (Interval de ref./unit. mas.: 0 - 0.69 COI)
Ag HBs - rezultat: nonreactiv
Analizele au fost lucrate pe ELECTROCHEMILUMINISCENTA.
4 comentarii
Trebuiesc repetate analizele, poate la un alt laborator, problema este cu IgM pozitiv, acesta dc iese intr-adevar pozitiv, poate inseamna un anumit risc in sarcina. Repetati analizele si discutati cu medicul care va urmareste sarcina!
buna ziua.sint insarcinata.in sapt 23 de sarcina am efectuat profilul torch.ig m pt toxoplsma a fost negativ, dar ig g pt toxoplsma a avut valoarea mare, adica 616.am repetat igg pt toxoplasma in sapt 28 de sarcina si a iesit o valoare de 584.as dori sa stiu daca este posibil sa fi suferit infectarea cu toxoplasma in trimestrul 1 si ce este de facut.va multumesc
astept cu nerabdare un raspuns competent.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectia cu citomegalovirus afecteaza sarcina?
- 1Citomegalovirus - urgent !!!! E nevoie de intrerupere?
- 5sarcina cu cytomegalovirus
- 3azi am aflat ca am si eu citomegalovirus
- 0citomegalovirus + hepatita C
- 0cmv si rubeola
- 0TORCH - pozitiv IGG anticorpi pentru: Rubeola, Citomegalovirus si HSV1
- 0Citomegalovirus in sarcina
- 2Citomegalovirus sarcina
- 0Citomegalovirus
- 0Profil torch
- 2Citomegalovirus pozitiv în sarcina
- 0Sarcina citomegalovirus
Mai multe informații despre: Infectia cu citomegalovirus