Ajutați-mă!! Va rog frumos să-mi recomandați medici care fac timpanoplastie
Bună seara! De curând am făcut o otita, nu am fost atenta la boală și nefiind la medic în acea perioada, mi sa spart timpanul. Ulterior am ajuns la medic și.mia spus ca mi sa spart timpanul la urechea stânga, deși am timpanul spart și la dreapta.medicul curant mia recomandat investigații pentru timpanoplastie. Va rog frumos să-mi recomandați medici care fac aceste operații si în ce oraș?va mulțumesc va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați!!@
3 comentarii
1. Asa intervenții se fac în spitale mari universitare. Recomand sa alegi cel mai apropiat de casa. Fiindcă necesita consukt și post intervenție și sa nu faci prea mukti km.
2. Trebuie sa știi ca unul din motive care duce la perforata de timpan. Este Infundarea trompei lui Eustache. Ea se găsește în rinofaringe sus și se inflamează de la greșelile în alimentație și refluxul gastroesofagian în somn.
3.deci... Ca operația la timpan sa fie reușită, este Obligatoriu necesar sa schimbi stilul alimentar. Sa tratezi problemele digestive. Sa ai o pespiratie nazala perfecta. Altfel riști ca operația sa nu aibă rezultatul așteptat si otita recidiveaza
2. Trebuie sa știi ca unul din motive care duce la perforata de timpan. Este Infundarea trompei lui Eustache. Ea se găsește în rinofaringe sus și se inflamează de la greșelile în alimentație și refluxul gastroesofagian în somn.
3.deci... Ca operația la timpan sa fie reușită, este Obligatoriu necesar sa schimbi stilul alimentar. Sa tratezi problemele digestive. Sa ai o pespiratie nazala perfecta. Altfel riști ca operația sa nu aibă rezultatul așteptat si otita recidiveaza
Va mulțumesc de răspuns! Sănătate multă!sunt din Galați. Ar trebui sa optez pentru Iași sau București!
Nu am precizat ca la această ureche am mai fost operata în anul 2009 de ruptura de membrană, cauza unei lovituri. Operația a decurs bine. Port proteze pe ambele urechi urechea dreaptă nu aud deloc, aparatul auditiv de la dreapta se cuplează cel din stânga prin Bluetooth!cea ce ma deranjează acum ca urechea stânga simt clipit destule frecvent!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 6timpanoplastie - dati-mi sfaturi si recomandari
- 3Ce anume afecteaza lipsa asta timpanului (in afara de auz mai scazut)?
- 11timpanoplastie - auz foarte prost
- 3operatie timpanoplastie
- 1otita supurata, timpanoplastie, tinnitus
- 1timpanoplastie_1
- 0Revitalizare timpan
- 2Operatie timpanoplastie
- 0Operatie timpanoplastie
- 1Medic recomandat pentru timpanoplastie
- 0Timpanoplastie
Mai multe informații despre: timpanoplastia