Ajutați-mă - infecție în spatele ochiului

05-02-2018
Mihaela Nemes
Nu este medic/terapeut
Mihaela Nemes
Bună seara,
Soțului meu i-a fost găsită o infecție în spatele ochiului, recomandandu-i-se control stomatologic, Orl, reumatologic. La momentul respectiv erau dureri ale ochiului, vase de sânge sparte s-o deranjat foarte tare de lumina, fără a fi afectată vederea.
Pe partea de reumatologie este ok.
In urma controlului stomatologic, medicul susține ca are 2 carii una sus, care nu are infecție, una jos care are infecție, dar care nu poate produce acea infecție în spatele ochiului.
A fost la consult Orl, i s-a dat de făcut computer tomograf în urma căruia medicul de specialitate Orl, susține ca deși are o rinita, infecția nu poate fi de la aceasta. Din partea medicului Orl i s-a mai recomandat control pe parte de neurochirurgie.
Ce ne sfătuiți, care poate fi cauza? Unde putem merge, pentru ca astăzi a fost a 11 zi de antibiotic (augmentin), după ce în prealabil după primele 5 zile de antibiotic (amoxicilina) în momentul în care s-a oprit antibioticul durerile au fost și mai puternice. Nu știu încotro sa o mai luam ca să descoperim cauza infecției. Va rog ajutați-ne!
Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
15-02-2018, ora 20:52
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Mergeți la oftalmolog pentru verificarea aparatului lacrimal.
0
15-02-2018, ora 21:02
Mihaela Nemes
Nu este medic/terapeut
Mihaela Nemes
La medic oftalmolog am fost prima data, nu este de la ochi, nici de la Orl, analize bune.
0
16-02-2018, ora 16:32
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Sunteți sigură că este o infecție? Analize de sânge ați făcut? Un asemenea simptom poate fi și pentru alte boli mult mai grave.
0
16-02-2018, ora 17:45
Mihaela Nemes
Nu este medic/terapeut
Mihaela Nemes
Da, Analizele au ieșit bine, computer tomograf făcut. A avut o infecție la o măsea, dar medicul stomatolog a spus ca nu este de la acea măsea...
Acum s-a refăcut, infecția la măsea a trecut... Ma gândesc totuși ca de la a ce a măsea a fost... Mulțumesc pentru pentru sugestii.
Adaugă un comentariu / răspuns