aer

buna tuturor cu problema lipsei de aer ma confrunt si eu, nu mai stiu ce sa fac mai ales seara inainte de a adormi, atunci de la efortul pe care il fac parca nici saliva numai am, simt ca ma sufoc, exista ceva, un medicament care sa ma ajute atunci, lipsa asta de aer de la ce poate fi, de la inima, plamani sau ce, am facut control la inima, plamani, tiroida nu am nimic si totusi eu nu sunt bine, am uitat am colesterolul 214 si un pic anemie am inceput sa iau fero sanol are legatura a jutatima va rog va mai zic ca acum nu sunt in tara si nu prea ma inteleg cu medicii de aici, va multumesc anticipat
1 comentarii

Depinde ce intelegi t uprin "lipsa de aer".Daca respiri superficial si des (ceea ce explica si uscarea gurii) e cel mai probabil vorba de o cauza psihica gen atac de panica, fobie samd.Teama ca ai ceva iti amplifica panica si simptomatologia(pot apare in plus intepaturi in piept, ameteala, chiar contractii al emusculaturii degetelor).Solutia ar fi un anxiolitic usor gen distonocalm, extarveral, calmepan, pe care sa il iei insa numai atunci cind ai probleme, existind riscul sa iti creeze dependenta
Daca este vorba de sufocare propriu-zisa(pur si simplu nu iti intra aerul in piept, te invinetesti, etc) ceea ce e putin probabil avind in vedere controalele efectuate, fa si o spiormetrie la un pneumolog.
Daca este vorba de sufocare propriu-zisa(pur si simplu nu iti intra aerul in piept, te invinetesti, etc) ceea ce e putin probabil avind in vedere controalele efectuate, fa si o spiormetrie la un pneumolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 3Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii