Adevarul despre Super Slim!
Va rog explicati-mi care este adevarul despre super slim, iau de 3 sapt si nu vad nici o schimbare pozitiva sau negativa, shi nu am slabit aproape deloc, eu am comandat de pe net shi am dat 40 lei, am inteles ca sunt shi la alte preturi sub alt ambalaj, sunt mai multe tipuri de produse sub acelasi ambala?
Multi avem o problema cu aceste pastile, Dati-ne un rasp urgent!
Multi avem o problema cu aceste pastile, Dati-ne un rasp urgent!
4 comentarii
buna
in legatura cu super slim, am folosit anul trecut si am fost foarte multumita, am slabit si m-am simtit ok...acum am inceput iar sa iau.dar cred ca nu le-am mai nimerit pe cele bune.mentionez ca anul trecut mi le aducea o cunostinta.iar acum le-am luat de pe net.
as dori sa stiu de unde le pot lua pe cele bune.cele originale.va multumesc. si astept raspuns.
in legatura cu super slim, am folosit anul trecut si am fost foarte multumita, am slabit si m-am simtit ok...acum am inceput iar sa iau.dar cred ca nu le-am mai nimerit pe cele bune.mentionez ca anul trecut mi le aducea o cunostinta.iar acum le-am luat de pe net.
as dori sa stiu de unde le pot lua pe cele bune.cele originale.va multumesc. si astept raspuns.
Exista 2 tipuri din cate stiu. Unele produse de chineji si undele produse la noi. Din pacate cele produse la noi nu mai sunt pe piata s-au interzis. Eu am mai gasit la o farmacie in Bucuresti(in zona Vitan). La mine a dat rezultate.
pentru vicky28_02
poti sa imi spui si mie daca au vreun efect acum astea pe care le-ai luat din farmacie (care farmacie din zona vitan)astept raspuns -* multumesc mult
PS:MENTIONEZ CA AM LUAT ANUL TRECUT DE LA O CUNOSTINTA SI AM SLABIT 7KG INTR-O LUNA DAR NU MAI AM NR ACELEI CUNOSTINTE SI NU STIU DE UNDE SA MAI IAU PASTILE
(*modificat de administrator)
poti sa imi spui si mie daca au vreun efect acum astea pe care le-ai luat din farmacie (care farmacie din zona vitan)astept raspuns -* multumesc mult
PS:MENTIONEZ CA AM LUAT ANUL TRECUT DE LA O CUNOSTINTA SI AM SLABIT 7KG INTR-O LUNA DAR NU MAI AM NR ACELEI CUNOSTINTE SI NU STIU DE UNDE SA MAI IAU PASTILE
(*modificat de administrator)
Daca iei asa ceva de pe net nu astepta ce ti-ai dorit, iar daca este un produs bun, atunci rezultatele vor veni dupa o luna cam asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot sa iau medicamentul Slemol pt slabit daca sufar de adenon hipofizar?
- 268lindaxa are efecte negative?
- 7ce parere aveti despre produsele de slabit heritage E-lite
- 13pastile pt slabit
- 3ce pastile de slabit poate lua o persoana cardiaca si hipertensiva?
- 2Pastila de slabit - Drog
- 4produse herbalife? sunt bune?
- 11herbalife - efecte?
- 4Pro sau contra SUPER SLIM?
- 2medicamentele de slabit
- 2produse herbalife de slabit
- 3Pastilele de slabit naturale de la Alevia?Silfide Complex de slabit
- 0Silueth 90-60-90
- 3Pastile de slăbit? Sunt recomandate?
- 3Pastile de slabit NATURALE
Mai multe informații despre: produse pentru slabit pastile de slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: