acomodare

25-04-2007
tobi
Nu este medic/terapeut
tobi
Buna ziua ! Numele meu este Marius Sipos, am 33 ani si sunt din Sibiu. Acum o luna mi-am facut un control oftalmologic si la ochiul drept am -0, 75 si cilindric iar la stangul -0, 50. Mi-am facut ochelari si vad foarte clar si bine dar am ameteli. Intrebarea mea ar fi cand ma obisnuiesc cu ochelarii, cat timp dureaza ? Ar putea fi ameteala din cauza ochilor ? Va multumesc foarte frumos.
2 comentarii
0
25-04-2007, ora 00:00
tobi
Nu este medic/terapeut
tobi
Am uitat ceva, trebuie sa-i port permanent ?
0
01-05-2007, ora 00:00
Silvi589
Nu este medic/terapeut
Silvi589
Buna. Trebuie sa va spun ca nu sunt medic, dar am avut aceeasi problema. Aveam dureri de cap, senzatii de voma si ameteli cand stateam la calculator...ceea ce sunt nevoita sa fac timp de cel putin 8 ore in fiecare zi. Mi-am facut ochelari, apoi problemele au disparut. Ca si dumneavoastra, am avut o mica batalie cu ametelile atunci cand imi puneam ochelarii si ii foloseam mai mult de o ora. Faceam o mica pauza de aproximativ 10-20 de minute, dupa care ii purtam din nou. In fiecare zi am observat ca ma simt tot mai bine. Pot spune ca m-am obisnuit cu ei pe parcursul a 5-7 zile.Acum nu mai am ameteli si nici alte stari neplacute cand ii port.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.