Accidentare genunchi stang

03-07-2011
Andrei_XRT
Nu este medic/terapeut
Andrei_XRT
Buna ziua.Am cazut de pe un fel de carusel dintr-un parc (te tii cu mainile sus de o bara si te invarte intrun sens circular), stiu ca pare copilaresc.eu miam dat drumul si am cazut prin rotatie dar de la o distanta mica de pamant pe partea stanga.Am auzit sau am simtit(nu mai stiu exact) un fel de trosnitura de genul cum iti intinzi degetele sau poate mai mica la genunchiul stang.Mam ridicat si am observat ca ma doare atunci cand imi indrept piciorul dar e doar un punct foarte mic in care apare aceasta durere si e doar atunci cand indrept complet piciorul.La fel si cand il indoi complet iar durerea se simte din mijlocul genunchiului.Pot sa merg aproape normal nu apare durerea cand ma sprijin pe piciorul stang, nu exista nici un fel miscare anormala a genunchiului, pot sta doar pe acel picior fara sa apara dureri.Tin sa mentionez ca nu a aparut nici un fel de umflatura.Acesta accidentare a avut loc aseara.Astept pareri Multumesc.
3 comentarii
0
03-07-2011, ora 13:34
Andrei_XRT
Nu este medic/terapeut
Andrei_XRT
Si niste sfaturi.Multumes.
0
03-07-2011, ora 14:34
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Fiind vorba despre un traumatism generat de o energie importanta, se impune cu necesitate o consultatie la ortoped.
Poate fi o fractura, o leziune ligamentara sau meniscala si nu trebuie neglijata.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
03-07-2011, ora 15:04
Andrei_XRT
Nu este medic/terapeut
Andrei_XRT
Multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum menținem sănătatea genunchilor?
  • Alergarea ar putea fi benefică pentru genunchi, contrar temerilor generale
  • Leziunile genunchilor nu se vindecă complet
  • Alergarea ameliorează inflamația genunchiului, contrar așteptărilor
  • Dislocare genunchi - primul ajutor și sfaturi utile
  • Tipuri de durere de genunchi în diferite afecțiuni ale genunchilor
  • Recuperarea genunchiului în funcţie de patologie - evoluţie şi durată
  •