Abces Muschi iliopsoas
Buna ziua, daca in urma cu cateva luni postam ca ar trebui sa fiu operat pentru o protezare a soldului, un CT mai recent cerut de medicul ortoped a schimbat diagnosticul in ceva ce ma sperie mai mult decat o protezare: abces muschi iliopsoas. Problema mare e ca medicul ortoped m-a indrumat spre chirurgia generala, ei spre urologie sau ortopedie, deci sunt pasat de la unul la altul si cum toate astea n-ar fi destul, situatia spitalelor cu covidul complica totul si mai mult.
Pur si simplu nu stiu unde sa ma adresez, deoarece am inteles ca aceasta afectiune e destul de rara si pana acum nu am reusit sa dau de un medic care sa fi drenat un astfel de abces, sau sa fie dispus sa ma ajute, deoarece risc sa fac din nou septicemie...
Daca se poate sa-mi recomandati vreun medic dispus sa ma ajute (ideal ar fi in N-V tarii, dar nu e musai), v-as fi f. recunoscator.
Va multumesc,
Marius.
Pur si simplu nu stiu unde sa ma adresez, deoarece am inteles ca aceasta afectiune e destul de rara si pana acum nu am reusit sa dau de un medic care sa fi drenat un astfel de abces, sau sa fie dispus sa ma ajute, deoarece risc sa fac din nou septicemie...
Daca se poate sa-mi recomandati vreun medic dispus sa ma ajute (ideal ar fi in N-V tarii, dar nu e musai), v-as fi f. recunoscator.
Va multumesc,
Marius.
7 comentarii
Poate nu ar strica și un consult la un medic infectionist în vederea unor teste pt a confirma/ infirma o infecție TBC. aceasta boala poate sa dea astfel de abcese
Va multumesc pt raspuns. Cand am fost internat de urgenta, s-au facut foarte multe analize de laborator, inclusiv o radiografie toracica si nu a iesit nimic suspect. De fapt rezultatul la radiografia pulmonara e "Fara focare congestive pulmonare sau colectii pleurale."
Intr-adevar, problema iliopsoasului este una inter-disciplinara: chirurg, ortoped, chiaru vascular si plastician.
Acea regiune anatomica este sensibila abordului chirurgical (necesar uneori).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Acea regiune anatomica este sensibila abordului chirurgical (necesar uneori).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Dupa ce am citit mai multe studii de caz pe aceasta tema, sunt constient ca e o operatie dificila si chiar ma pot numi norocos ca s-a gasit diagnosticul relativ repede, multumita doctorului de la imagistica, deoarece diagnosticul a fost pus la al doilea CT, la primul facut la stat cand, am fost internat, nu a sesizat nimeni ca de acolo sunt problemele.
Dar in ciuda acestor fapte, constat cu tristete ca nimeni nu e dispus sa se implice. Ok, e complicat, dar chiar sunt primul caz din tara asta cu acest diagnostic? Ce ar trebui sa fac? Sa stau in continuare cu acest abces si sa ma rog ca data viitoare sa nu fie mai rau? E groaznic sa stai cu starea asta de neputinta...
Dar in ciuda acestor fapte, constat cu tristete ca nimeni nu e dispus sa se implice. Ok, e complicat, dar chiar sunt primul caz din tara asta cu acest diagnostic? Ce ar trebui sa fac? Sa stau in continuare cu acest abces si sa ma rog ca data viitoare sa nu fie mai rau? E groaznic sa stai cu starea asta de neputinta...
Buna ziua! Nu stiu daca va ajuta sau nu, eu am fost diagnosticata cu artrita septica si sunt operata de o lună aproximativ, dupa o punctie si o operatie de asanare de infectie.Va sfatuiesc sa apelati la Ponderas in Bucuresti, la infectionist.Dl.dr Gurguța care colaboreaza cu dr Gherman si Predescu, ortopezi de renume.Nu va mai bateti capul cu spitalele de stat, cu siguranta nu va primeste niciunul.Nici pe mine nu m.au primit, dar nici scris xa nu ma primesc nu mi.au dat.Asa ca nu am pe cine da in judecata ca platesc CASS de 30 de ani, bani multi si m.am operat la privat, tor pe bani multi.Sanatate va doresc!
@mvaida cum ati rezolvat cu abcesul de psoas
@mvaida ați rezolvat problema dvs de sănătate?? Mă interesează subiectul, deoarece nu găsesc nici eu medici care să se ocupe de această intervenție! Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stie cineva care este motivul formarii abceselor?
- 8ganglioni inflamati
- 19probleme in gat
- 7abces mare pe obraz
- 11glanda lui nuck?!
- 3Abces sau alta infectie?
- 2abces pilonidal - cred
- 3abces in zona genitala
- 2Abces
- 2Abcesul si tratamentul natural
- 0Abces la masea
- 2abces
- 1Ajutor ! Abces si durere