abces
Buna ziua. Am avut acum 2 ani un abces pe labia mica, partea superioara. Am fost la medic si acolo l'a drenat si apoi mi-a dat betadine si parca niste antibiotice. Mi-a spus clar ca este din cauza unei taieturi de la lama de ras si schimbarea detergentului intim sau de haine, nu mi-a zis nimic de bartholinita. Acum sunt plecata din tara pentru o scurta durata si a reaparut. Ieri seara s-a spart si l-am curatat cu dezinfectant si cu apa calda. L-am drenat eu de tot si acum e doar inflamat putin. As dori sa stiu daca mai pot face ceva, in afara de dezinfectant. Mentionez ca la un control ginecologic m-as duce in caz de maxima nevoie pentru ca nu am fost la alt doctor decat la cea la care merg de obicei si aici nu cunosc un cabinet bun.
2 comentarii
Buna myanda,
Din descriere nu pare sa fie vorba de Bartholinita. Glandele Bartholin sunt situate la intrarea in vagin, in partea de jos.
Daca s-a spart deja se poate vindeca fara nevoie de interventie chirurgicala. Ai nevoie de antiinflamatoare (ibuprofen/diclofenac) +/- antibiotic in functie de evolutie. Nu as incepe antibioticul fara un consult ginecologic.
Din descriere nu pare sa fie vorba de Bartholinita. Glandele Bartholin sunt situate la intrarea in vagin, in partea de jos.
Daca s-a spart deja se poate vindeca fara nevoie de interventie chirurgicala. Ai nevoie de antiinflamatoare (ibuprofen/diclofenac) +/- antibiotic in functie de evolutie. Nu as incepe antibioticul fara un consult ginecologic.
Buna ziua,
Chistul Bartholin este situat in partea de jos a labiilor, ceea ce aveti poate fi un abces iar in privinta unui tratament este necesar sa va indreptati catre un medic pentru a va recomanda anumit tratament.
O zi placuta!
Chistul Bartholin este situat in partea de jos a labiilor, ceea ce aveti poate fi un abces iar in privinta unui tratament este necesar sa va indreptati catre un medic pentru a va recomanda anumit tratament.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stie cineva care este motivul formarii abceselor?
- 8ganglioni inflamati
- 19probleme in gat
- 7abces mare pe obraz
- 11glanda lui nuck?!
- 3Abces sau alta infectie?
- 2abces pilonidal - cred
- 3abces in zona genitala
- 2Abces
- 2Abcesul si tratamentul natural
- 0Abces la masea
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 1pata rosie pe cerul gurii