a folosit cineva breast+?
9 comentarii
pastilele alea de la care se spune ca iti cresc sanii? am vazut ca li se face multa reclama.
am luat o luna si jumatate dar nu s-a vazut nici o schimbare.de marit nici vorba, nici macar o tonifiere a sanilor nu am observat.am luat flaconul cu pastile pentru 3 luni.inca mai astept pana ce termin tratamentul
iau de 3 saptamani si sunt profund dezamagita...nici un fel de schimbare
daca se-ntampla ceva bun dati de veste, ca suntem multe aflate in suferinta.
am observat o oarecare modificare dupa ce am folosit 3 luni, , breast +, doar ca in ultima luna de administrare am inceput sa iau si tinctura de marar.Sanii au devenit mai fermi si s-au marit f.f.putin, doar erau mai plini, nu asa moi si lipsiti de fermitate ca la inceput.Nu am mai luat breast+, dar am continuat cu tinctura de marar, care in cazul meu a dat rezultate, cu toate ca am 35 de ani.Bafta tuturor!
tinctura de marar se poate face si acasa dar cel mai simplu o cumperi de la un magazin naturist costa in jur de 5-6 Ron. Multa bafta
am citit si eu despre breast+ si as vrea sa-l incerc dar inca nu sunt convinsa! daca a mai folosit cineva si are ceva de spus sa ne informeze si pe noi! please!
Am dat si eu comanda la o cutie de Breast+, mi s-a promis ca in 2 zile vor livra...Sincer, am emotii pentru ca imi doresc enorm o marire(chiar si cu 1/2).Va voi tine la curent cu rezultatele.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: