+2.5 ochelari de vedere copil 6 ani si 8 luni !!!
Buna ziua, am fost cu baiatul de 6 ani si 8 luni la un control la ochi.Anul trecut nu ne-a zis de la gradinita ca ar fi vre-o problema de vedere ! acum in schimb am fost trecuti pe lista de control medical. aseara am fost la control si ne-a zis ca trebuie sa ii facem ochelari cu +2.5 pt ambii ochisori, el pana acum nu a zis ca ar avea probleme in a vedea. am vazut ca nu suporta cand este lumina f puternica si cere ochelari de soare dar nu am bagat de seama ca ar fi vre-o problema medicala.sa mai cerem si alta perere ?
1 comentarii
Copilul are hipermetropie, posibil sa fie una de crestere ce se rezolva odata cu inaintarea in varsta.
Pentru linistea Dvs., oricand este indicata o a doua opinie, deci un consult oftalmo la o alta clinica. Important este sa faceti ochelari copilului, caci corectia optica se impune din momentul stabilirii dioptriilor.
Pentru linistea Dvs., oricand este indicata o a doua opinie, deci un consult oftalmo la o alta clinica. Important este sa faceti ochelari copilului, caci corectia optica se impune din momentul stabilirii dioptriilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 2ochelari, lentile de contact sau operatie?
- 5dioptrii ochelari pt.copil de 9 ani
- 5Analize oftalomologice
- 1Prescriptie de ochelari cu valori diferite
- 1ameteala ochelari
- 3Am nevoie de ochelari?
- 7Problema la ambii ochii
- 2Ochelari vedere
- 0prescriptie ochelari
- 2ajutati-ma cu un doctor oftalmolog
- 1Ochelari de protectie.
- 3Citire prescriptie
- 0Lentile aburite