ROmedic Firme medicale Echipamente medicina alternativa

Conferinta SNRIR 2024, marcând prezența DANSON SRL ca distribuitor oficial al tehnologiei IceCure Medical

Conferinta SNRIR 2024, marcând prezența DANSON SRL ca distribuitor oficial al tehnologiei IceCure Medical
Autor: DANSON

Continuând frumosa tradiţie începută cu mulţi ani în urmă, Societatea de Neuroradiologie şi Radiologie Interventională din România (SNRIR) a organizat între 12-14 aprilie 2024, în cadrul oferit de Poiana Braşov, a 13-a conferinţă naţională. Afiliată Societăţii Europene (CIRSE), SNRIR reuşeşte să atragă peste 300 de medici la lucrarile acestei conferinţe care se adreseaz comunității medicale şi ştiințifice din specialităţi precum: Radiologie-Imagistică, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Ginecologie, Endocrinologie, Cardiologie, Oncologie, dar şi tuturor subspecialităţilor conexe interesate de domeniul Radiologiei şi Neuroradiologiei Intervenţionale.

 

Evidenţiindu-se distinct în peisajul partenerilor participanţi în standul expoziţional, DANSON SRL reuşeşte să atragă interesul tuturor printr-o gamă largă de manifestări ştiinţifice de profil. Sunt prezentate lucrari având ca principal subiect crioablaţia tumorală cu azot lichid şi se organizează multiple sesiuni de workshop “hands-on” utilizându-se echipamentul de crioablaţie produs de IceCure Medical din Israel. 

 

Dintre lucrările prezentate se reţine clar experienţa clinică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca (prezentată detaliat de dl. Dr. Dan Duma) şi cea a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava (prezentator dr. Catalin Lulciuc). Nu în ultimul rând, participarea DANSON la această conferinţă este încununată cu succes de prezenţa a doi invitaţi speciali din Israel ai IceCure Medical: dr. Halli Debbie, Clinical Affair Director şi Rafael Kaplan, International Sales Director.

 

Cele doua sesiuni de workshop organizate pe parcursul a 5 ore cu echipamentul de crioablaţie model ProSense captează atenţia a peste 45 de medici care urmăresc prezentarea sistemului şi participă activ la testele funcţionale in vitro de producere a bilelor antitumorale de gheaţă. Sunt simulate condiţii clinice de ablaţie a tumorilor sânului, ficatului, plămânului, rinichiului şi aparatului locomotor. Sunt testate programele de utilizare la modul automat, prestabilit sau la modul manual, la preferinţa medicului utilizator şi în final sunt adresate principalele tipuri de provocări care pot apărea în practica medicală.

 

De asemenea, este crucial să evidențiem faptul că DANSON SRL este distribuitorul oficial în România al echipamentelor medicale și soluțiilor tehnologice dezvoltate de IceCure Medical. Cu o reputație solidă în domeniul importului și furnizării acestor tehnologii pentru nevoile specifice ale clinicilor și spitalelor din România, DANSON oferă acces la soluții inovatoare și de încredere, adaptate pentru o varietate largă de aplicații medicale. 

 

Distribuitor in ROMANIA: DANSON SRL

Website: www.danson.ro / E-mail: office@danson.ro

Telefon: +40 723 566 871   / +40 21 212 49 09  / Fax : +40 31 405 57 02