ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Remedii naturiste anticelulită

Celulita inestetică poate fi combătută cu ajutorul remediilor potrivite. Desigur, vorbim despre produse realizate din extracte de plante, 100% naturale, și blânde cu pielea ta. Încearcă tratamente anticelulitice eficiente, din rețete care funcționează, transmise din generație în generație, direct la tine acasă. 

 

Gama de produse Faunus Plant pentru eliminarea celulitei conține extracte de iederă, cimbrișor, coada șoricelului, ulei esențial de salvie, rozmarin, vitamina E, rășină de brad și ceară de albine pentru obținerea de rezultate rapide cu un minin de efort. Tot ce trebuie să faci este să folosești uleiul de masaj într-un mod cât mai relaxant iar celulita inestetică și pielea cu aspect de coajă de portocală vor dispărea. 

 

Extractul de iederă funcționează ca tratament anticelulită ajutând la netezirea pielii și, alături de extractul de cimbrișor, elimină pielea cu vergeturi sau cu aspect inestetic. Extractul de coada șoricelului are proprietăți calmante pentru piele, în timp ce uleiurile esențiale asigură o stare generală de bine și de ralaxare catifelând pielea în profunzime. 

 

Astfel, îți oferim cel mai eficient tratament anticelulitic Faunus Plant sub forma uleiului de masaj și a unguentului Cosmeticus. Prin aplicații locale vei descoperi adevărate beneficii pentru tratarea pielii crăpate, a vergeturilor și a celulitei.

 

Remediile naturale sunt obținute pentru prelucarare manuală, nu conțin parabeni sau substanțe nocive. Cultivăm și culegem plante din meleaguri autohtone și producem leacurile noastre băbești manual, în loturi mici pentru ca tu să te bucuri de tot ce are mai bun natura de oferit. 

 

 

Remedii naturiste Faunus Plant pentru tratarea celulitei:

 

  • Ulei de masaj anticelulitic;
  • Unguent Cosmeticus.