Ulei de in din seminte 1000mg 100 capsule, Omeg 3-6-9 vegetal din seminte de in
Producator: Vitaviva
Produs publicat de: KRILL OIL IMPEX -- Bucuresti (Bucuresti) , telefon: 0764477646
Ulei de seminte de in: excelenta sursa de acizi grasi esentiali!
Beneficii importante Ulei de In:
• Acizii grași omega-3 sunt esențiali în reglarea inflamației, a grosimii și presiunii sângelui, a producerii de hormoni, a activității imune și a activității sistemului nervos central.
• Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) poate fi legată de deficiența de omega-3
• Să susțină sănătatea cardiovasculară
• Deficitul Omega-3 poate fi legat de depresie
• Acizii grași de omega-3 sunt importanți pentru dezvoltarea creierului și ochilor la copii
• EFA-urile Omega-3 sunt utile în tratamentul alergiilor, astmului și diferitelor afecțiuni ale pielii
• Influențează metabolismul hormonal la femeile aflate în postmenopauză
• Util în tratarea durerii cauzate de artrita reumatoidă
• Ulei de in sprijină funcția imună sănătoasă
Ce este uleiul de semințe de in?
Inul este unul dintre cele mai vechi plante recoltate continuu în istoria mondială. De la vremuri preistorice până în prezent, inul a fost o sursă de alimente, fibre (alimentare si pentru haine), ulei și a fost utilizat în preparate din plante.
Uleiul de seminte de in (cunoscut și sub denumirea de Ulei de in) este una dintre cele mai bune surse vegetale de acizi grași esențiali. Conține aproximativ 50-60% din acidul gras esențial de omega-3, cunoscut sub numele de acid linolenic sau acid alfa-linolenic și aproximativ 18-20% din acidul gras omega-6 cunoscut sub numele de acid linoleic. Uleiul de semințe este cea mai bogată sursă de acid linolenic din natură, care este deseori deficitară în diete.
Acizii grași esențiali au câteva funcții importante. Acestea reprezintă o componentă necesară a pereților celulari și a membranelor celulare în organism, contribuie la producerea de energie și ajută la reglarea defalcării colesterolului și a trigliceridelor. Majoritatea oamenilor consumă alimente sau mancaruri care conțin prea mult din acizii grași omega-6 și nu sunt suficienti acizi grași de omega-3. Uleiul de seminte de in este un supliment nutritiv foarte important deoarece este cea mai bună sursă naturala a acidului gras omega-3.
Semințele de in organice sunt bogate în acizi grași Omega-3, o forță cheie împotriva inflamației în organism și, prin urmare, o alternativă excelentă la uleiul de pește. Semințele de in sunt, în plus, bogate în majoritatea vitaminelor B, magneziu și mangan. Semințele de in sunt bogate în fibre, fibre care sunt în principal responsabile pentru efectele de reducere a colesterolului inului. De asemenea, fibra dietetică ajută la stabilizarea glicemiei și promovează buna funcționare a intestinelor. Semințele de in sunt bogate în fitochimice, oferind proprietăți de protecție sau de prevenire a bolilor. Este poate cea mai bună sursă de lignani, care se transformă în intestinele noastre în substanțe care tind să echilibreze hormonii feminini. Studiile indică faptul că lignanii pot promova fertilitatea, pot reduce simptomele peri-menopauzei. Acest produs trebuie consumat împreună cu o dietă sănătoasă și echilibrată.
De ce ar trebui să luați ulei de in?
Cercetările recente arată că uleiul de semințe de in poate avea capacitatea de a reduce tensiunea arterială, niveluri mai scăzute ale colesterolului dăunător și oferă atât efect estrogenic cât și antiestrogenic.
- Colesterol: În studiile pe animale și în studiile pe oameni, semințele de in produc reduceri identificabile în lipoproteine cu densitate scăzută, tipul de "colesterol" rău. Rezultatele unui alt studiu pe animale care a utilizat ulei de semințe de in, au indicat o scădere mică a tensiunii arteriale.
- Inflamație: Acizii grași omega-3 par să limiteze reacția inflamatorie asociată cu aceste afecțiuni. În cazurile de lupus, uleiul din semințe de in, nu numai că reduce inflamația articulațiilor, rinichilor și pielii, dar, de asemenea, scade nivelul de colesterol care poate fi crescut de boală. Luarea de ulei de in pentru guta poate diminua durerea sau umflarea adesea bruscă și severă a articulațiilor, care este un simptom al acestei afecțiuni.
- Sistemul imunitar: Acizii grași omega-3 din uleiul de semințe de in poate spori capacitatea corpului de a se apăra împotriva substanțelor străine.
Cât ar trebui să fie administrat?
Doza zilnică tipică este de la 1000 mg la 3000 mg.
Precauții:
• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza ulei de semințe de in.
• Nu există toxicitate cunoscută asociată cu uleiul de semințe de in.
• Nu ar trebui să fie expus la căldură excesivă, deoarece pot apărea depuneri sau sa se rancezeasca.
Prospect Ulei din seminte de in:
Portia: 1 gelula
Porții pe container: 120
Compozitia pe servire:
• Calorii totale 10
• Calorii din grăsime 10
• Total grăsime 1g
• Grăsime polisaturată 0,5g
• Uleiul organic de semințe de in: 1000mg
Care conțin de obicei:
Acid alfa-linolenic (omega-3) 500 mg
Acid linoleic (Omega-6) 123 mg
Acid oleic (Omega-9) 140 mg
Alti acizi grași 72 mg
Alte ingrediente: gelatină, glicerină, culoare carmelă, apă purificată.
Mod administrare: Luați o (1) gelula până la trei pe zi, împreună cu mesele.
Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.
Greutate netă: 177g