Recipiente plastic Informații în Ghidul de sănătate despre Recipiente plastic: Pericolul din urma utilizării repetate a aceleiași sticle din plastic În sezonul cald mai ales avem nevoie de un consum ridicat de apă pentru a ne menține hidratați. Obișnuiești s... Încălzirea alimentelor în recipiente din plastic la microunde – un pericol pentru sănătate? Obișnuiești să îți încălzești mâncarea la cuptorul cu microunde, în recipiente din plastic? Afectează ac... Particulele de microplastic - ce sunt și ce efecte ar putea avea Majoritatea oamenilor folosesc plastic zilnic. Cu toate acestea, acest material nu este biodegradabil iar în timp ... Două produse plastice utilizate în aproape orice bucătărie eliberează cantități mari de nanoparticulele în lichide Recipientele din plastic fluorurat, folosite inclus în ambalajele alimentare, ar putea conține substanțe chimice periculoase pentru om Studiu: expunerea la un compus potențial periculos utilizat în recipientele de plastic, în atenția cercetătorilor Apa îmbuteliată conține un sfert de milion de microparticule de plastic Ambalajele alimentare din plastic conțin substanțe chimice ce perturbă sistemul endocrin și metabolismul