Grasimile Din Biblioteca medicală: Grasimile Grăsimile alimentare: pe care să le alegem? Aportul zilnic maxim de grăsimi Omega 3. Surse si beneficii Grăsimi bune versus grăsimi rele Necesarul de grăsimi la persoanele cu activitate fizică Informații în Ghidul de sănătate despre Grasimile: O nouă perspectivă asupra grăsimilor saturate în controlul riscului cardiovscular Un studiu publicat recent în The British Medical Journal a avut ca obiectiv reevaluarea rezultatelor uneia dintre ... Oamenii de știință au găsit o metodă pentru a obține ciocolată cu 20% mai puține grăsimi Iubitorii de ciocolată s-ar putea bucura de acest aliment cu un conținut mult mai redus de grăsimi și gust mai ... Nivelurile ridicate de grăsimi din sânge pot fi mai periculoase decât se credea anterior Persoanele cu diabet de tip 2 și obezitate care prezintă niveluri crescute de grăsimi în sânge au un risc mai ... Lipidomica identifică noi markeri pentru boala cardiovasculară şi diabetul zaharat de tip 2 Discuții pe Forumul ROmedic: Vitamine care ard grasimile?