Compusi din ciuperci Informații în Ghidul de sănătate despre Compusi din ciuperci: Compușii din ciupercile comestibile „coamă de leu” stimulează creșterea nervilor Cercetătorii de la Universitatea din Queensland au descoperit că o serie de compuși chimici găsiți în ciuperc... Ciupercile comestibile reprezintă o sursă importantă de antioxidanți care pot preveni bolile neurodegenerative asociate cu îmbătrânirea Ciupercile comestibile sunt o sursă importantă de antioxidanți și, prin urmare, au fost considerate ca un posib... Ciuperci folosite în terapia anti-cancer O cercetare recentă din Portugalia a explorat potențialul anti-cancer al ARN-urilor mici (sRNA) extrase din ciupe... Un baton proteic de ciuperci ar putea stimula funcția creierului și acuratețea memoriei în doar șase săptămâni Două grupuri distincte de ciuperci au inventat psilocibina independent: implicații pentru biotehnologie și psihiatrie Trufele - surse naturale de antioxidanți